Els 23 per rebre al Betis

Els 23 per rebre al Betis

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per la novena jornada de Lliga contra el Real Betis (16.15 hores)

Després de la victòria contra el Dinamo Kiev (2-1) al Camp Nou a la Lliga de Campions, aquest dissabte torna la Lliga. El Barça rep al Betis de Pellegrini en un nou horari aquesta temporada (16.15 hores). Els sevillans han fet un bon inici de Lliga amb 12 punts en vuit partits, i ocupen la setena plaça a la classificació. Per al partit contra els bètics, Koeman ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats amb la novetat de Mingueza, del Barça B, que ha rebut l’alta mèdica.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió R. Araujo, Coutinho i Umtiti, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Betis aquest matí a la Ciutat Esportiva a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut