Enceten una nova setmana d'entrenaments

Enceten una nova setmana d'entrenaments

Els de Ronald Koeman s'han exercitat dilluns al matí al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el compromís de Champions

Primer entrenament de la setmana. El Dinamo de Kíev, primer, i el Betis, després, són les dues proves blaugranes abans d'una nova aturada per seleccions. 

Així doncs, els homes de Ronald Koeman s'han exercitat, aquest dilluns 2 de novembre, al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el primer dels dos compromisos de la setmana. El futur més immediat guarda la tercera jornada de la fase de grups de la Champions League: Barça - Dinamo (21 hores).  

La sessió, amb el sol present, ha comptat amb els jugadors disponibles. Ter Stegen ha entrenat amb el grup i Umtiti ha fet part de treball.

Els culers entrenaran de nou dimarts 3 de novembre. Una sessió que tindrà lloc a les 11 hores i de la qual es podran veure, en directe, els primers 15 minuts a través de Barça TV+. Posteriorment, a les 12.30 hores i també en directe a Barça TV+, tindrà lloc la roda de premsa de Ronald Koeman i Pedri prèvia al FC Barcelona - Dinamo de Kíev

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut