La convocatòria per a l'Alabès - FC Barcelona

La convocatòria per a l'Alabès - FC Barcelona

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per a la vuitena jornada de Lliga contra l’Alabès (21 hores)

Torna la Lliga després de la victòria a Europa contra la Juventus (0-2) amb els gols de Dembélé i de Leo Messi. El Barça visita Vitòria en aquesta vuitena jornada de Lliga per jugar contra l’Alabès. L’equip de Pablo Machín ve de guanyar la passada jornada (0-2) contra el Reial Valladolid i es troba en una còmode 15a posició a la classificació, amb set punts.

Per al partit contra els vitorians, Koeman ha facilitat aquest divendres la llista de 21 convocats, amb les novetats de Piqué -que es va perdre el partit de Torí per sanció- i de Konrad. Així, per aquest matx, els convocats són Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Coutinho i Umtiti, mentre que Riqui Puig i Matheus són baixa per decisió tècnica.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Alabès a la Ciutat Esportiva, a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut