Barça – BM Benidorm: A per un nou repte sense interrupció

Barça – BM Benidorm: A per un nou repte sense interrupció

(16:00 hores) Poques hores després del triomf contra l’Aalborg en la Champions, els blaugranes tornen a trepitjar la pista per defensar el liderat de la Lliga

L’acció no s’atura al Palau Blaugrana, i poques hores després de la gran victòria contra l’Aalborg en la Champions (42-33) el Barça tornarà a la pista per rebre el BM Benidorm (16 hores) en partit corresponent a la jornada 10 de la Lliga Sacyr ASOBAL, que la setmana passada es va ajornar a causa dels positius per Covid-19. Aquest serà el segon dels tres partits que els culers disputaran en un marge de només 48 hores, ja que en acabar el matx es desplaçaran a Galicia per disputar, dissabte a les 17 hores, la 11a jornada a la pista del Dicsa Modular Cisne.

Durant la setmana, Xavi Pascual ja explicava que el fet de jugar tres partits en tres dies s’assimilava a la disputa de competicions com la Copa del Rei o la Final Four: “Davant de situacions excepcionals calen solucions excepcionals”. “Potser no és la millor forma, però ara mateix és la única”, afegia el tècnic sobre la complexitat del calendari per recuperar partits ajornats.

Centrats en el següent rival

Al final del partit contra l’Aalborg ja calia canviar el xip i pensar en el Benidorm. Tot i així, el tècnic blaugrana deia en roda de premsa que “ara els jugadors han de descansar”, i que durant el matí prepararien el duel de Lliga. Sobre el rival que tindran al davant, Xavi Pascual afirmava: “No està tenint sort amb els resultats perquè està perdent partits en els últims minuts, però està jugant molt bé”. Barça i Benidorm ja es van enfrontar fa dos mesos en la Supercopa d’Espanya, i el tècnic recordava que “aquell dia nosaltres vam fer un partit extraordinari i no reflecteix la realitat d’un equip i de l’altre”.

El conjunt alacantí ocupa ara mateix l’onzena posició de la Lliga Sacyr ASOBAL amb un balanç d’una victòria, dos empats i tres derrotes. El Barça, per la seva banda, suma els 14 punts possibles i és líder en solitari.

Sobre aquest segon partit de la trilogia també va parlar el capità Raúl Entrerríos:

“Si venen tres partits en tres dies, hem d’estar preparats per a això. El que hem fet avui (contra l’Aalborg) i el que hem de mantenir en els propers partits és el treball col·lectiu”.

“Hi ha molta gent que no pot desenvolupar la seva professió a causa d’aquesta pandèmia, i per això hem de valorar el poder competir. Això ha de ser suficient motivació per afrontar els partits que venen, ja siguin més comprimits o menys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut