Arrenca la Lliga del FC Barcelona B Femení

Arrenca la Lliga del FC Barcelona B Femení

L’Alavés, primer rival de les de Miguel Llorente

El dissabte a les 16 h, el FC Barcelona B Femení inicia el seu camí, en competició oficial, a la temporada 2020/21 i ho farà en una sortida complicada com és el camp del Deportivo Alavés

Una nova estructura de competició

La Liga Reto Iberdrola, segona divisió del futbol femení estatal, canvia de format aquesta temporada. Es passa d’una lliga de dos grups a una lliga de quatre grups. El Grupo Norte A i B, el FC Barcelona B forma part del B, i el Grupo Sur A i B.

Els quatre grups els formen 9 i 8 equips, segons el grup que jugaran tots contra tots. Les rivals de les blaugranes són, a més a més de l’Alavés: Athletic Club B, Seagull, Collerense, AEM, Zaragoza Femenino , Osasuna i Espanyol B.

Un cop finalitzada aquesta primera fase de la competició, els 4 primers classificats de cada grup de Zona, Norte en el cas blaugrana, jugarien entre ells per establir la classificació del grup i les places d’ascens. S’acumulen el percentatge de punts disputats contra els equips del mateix grup.

La resta d’equips de cada grup, distribuïts per zona, jugarien entre ells per establir la classificació del grup i les places de descens. S’acumulen el percentatge de punts disputats contra els equips del mateix grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut