Lozano, Ferrao i el Barça fan història a la Champions

Lozano, Ferrao i el Barça fan història a la Champions

El capità supera Sedano i es converteix en el jugador amb més títols de la història de la secció; la UEFA nomena Ferrao MVP de la Final Four; i el Barça és l’equip amb el millor coeficient Champions

Més enllà de l’èxit col·lectiu que significa haver guanyat la Champions 2020, la tercera del Barça de futbol sala, hi ha dos jugadors que han fet història a nivell individual: són Lozano, que ja és el jugador amb més títols de la història de la secció; i Ferrao, nomenat MVP de les Final Four.

Lozano supera a Sedano en títols

Amb la Champions 2020, Sergio Lozano es converteix en el jugador amb més títols de la història del Barça de futbol sala amb 23 en total, superant els 22 que tenia fins ara Paco Sedano.

Aquesta és la seva desena temporada al Club i en tots aquests anys el capità ha guanyat 3 lligues, 3 Champions, 4 Copes España, 5 Copes Rei, 2 Supercopa i 6 Copes Catalunya amb la samarreta del Barça. A més, és l’únic jugador del Barça que ha guanyat les 3 Copes d’Europa amb el Club.

Ferrao, MVP de la Final Four

La UEFA ha nomenat Ferrao millor jugador de la Final Four disputada aquest cap de setmana al Palau. El pivot de Chapecó va ser determinant amb el seu gol en les semifinals contra KPRF i també amb la rematada que va provocar el gol de Dyego en la final contra ElPozo. El premi té més mèrit tenint en compte que Ferrao s’acaba de recuperar d’una greu lesió al tendó d’Aquil·les que l’ha mantingut 10 mesos apartat de les pistes. Ferrao va superar en les votacions com a MVP a la resta de nominats: Leo Santana (ElPozo); Asadov (KPRF); i Taffy (Tyumen).

Així mateix, la UEFA va designar el gol de Lozano contra el KPRF com el millor de la Final Four. Va ser el xutàs a l’escaire que va obrir la llauna de la semifinal. Lozano va superar els altres finalistes: Ferrao (Barça), amb el gol entre quatre jugadors del KPRF; Rafa (ElPozo) i Rómulo (KPRF).

El Barça entra a la Champions amb el millor coeficient

El Barça entra a la Champions 2020/21 com a campió d’Europa i amb el millor coeficient de tots els equips participants, superant a Movistar Inter, Sporting, Kairat, Benfica, KPRF i Gazprom, per aquest ordre. Ja és oficial el nou calendari de la Champions 2020/21, que aquesta temporada canvia de format. El Barça queda exempt de la ronda preliminar i disputarà dues eliminatòries directes a partit únic i per sorteig pur, els setzens i els vuitens de final, que donaran accés a una nova Final a Vuit. Les dates: els setzens es disputaran entre el 12 i el 17 de gener; i els vuitens entre el 16 i el 21 de febrer. La Final a Vuit es disputarà entre els mesos d’abril i maig (dates per confirmar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut