El FC Barcelona aconsegueix la 41a Copa d’Europa

El FC Barcelona aconsegueix la 41a Copa d’Europa

Després del triomf del Barça de futbol sala a la UEFA Futsal Champions League 2020 al Palau Blaugrana el Club registra aquesta xifra entre les seccions

Una nova fita. El FC Barcelona ha assolit aquest diumenge a la nit la Copa d’Europa número 41 del Club, tenint en compte la màxima competició europea de cada secció. El Barça de futbol sala, amb el Palau Blaugrana com a seu de la Final Four, ha sumat la tercera Champions de la secció al imposar-se 2-1 a ElPozo a la gran final. Un títol que fa anys el Barça de futbol sala mereixia i es quedava a les portes d’assolir.

L’hoquei patins, el primer

Si ens fixem en les seccions del FC Barcelona amb més Copes d’Europa destaca l’hoquei patins, amb 22 títols. Cal recordar que els homes d’Edu Castro van aixecar l'edició de la temporada 2017/18 després d’imposar-se al Porto. 

El segueixen l’handbol, amb nou Copes d’Europa i que aquest desembre disputa la Final Four de la temporada passada a Colònia, el futbol amb cinc i tanca la llista el bàsquet amb dues. A més, cal tenir en compte les 3 Copes d’Europa aconseguides en categories inferiors: dues UEFA Youth League (2013/14 i 2017/18) i l’Euroleague Basketball Next Generation Tournament assolida el curs 2015/16. Cal destacar que de les 41 Copes d’Europa aconseguides pel Club 24 d’aquestes s’han guanyat al segle XXI. 

D’Aitor Egurrola a Sergio Lozano

Si analitzem quins són els jugadors amb més títols europeus de la història del Club el porter d’hoquei patins Aitor Egurrola lidera aquesta classificació amb 11 títols. I el segueixen diversos jugadors de l’esport dels patins com Sergi Centell (10), Jordi Vila-Puig i Alberto Borregan (9) i Sergi Panadero, David Paéz i José Luis Negro Paéz (8). Cal destacar que amb la Champions aconseguida pel Barça de futbol sala el capità Sergio Lozano ha guanyat els tres títols europeus de la secció.

mini_2020-10-11_FCBfutsalvsElPOZO_210

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut