Andreu Plaza: “Pot més la il·lusió que la pressió”

Andreu Plaza: “Pot més la il·lusió que la pressió”

En la roda de premsa prèvia a les semifinals de la UEFA Futsal Champions League, on també han participat els entrenadors del KPFR, ElPozo i Tyumen, el tècnic culer ha advertit de l'exigència del rival

Una Final Four diferent, atípica. Les semifinals de la UEFA Futsal Champions League 2020 es disputen en una "situació difícil", han coincidit a dir els quatre entrenadors participants. Barça, KPFR, ElPozo i Tyumen són els equips que buscaran la glòria del trofeu continental. Un torneig que es juga al Palau Blaugrana i que es podrà seguir en directe a BarçaTV+ i BarçaTV, i també a Esport3 i Gol. 

El torneig continental arriba pel Barça tot just després de l'estrena lliguera. "Som uns privilegiats de jugar aquesta competició. Tenim l'avantatge de jugar a Barcelona, però sense públic. L'equip porta uns dies entrant bé, però portem pocs partits jugats. Veurem com serà la nostra posada en escena", ha manifestat Andreu Plaza en la roda de premsa conjunta i prèvia a l'inici de la competició. El tècnic del KPRF, el rival del Barça en la semifinal de la UEFA Futsal Champions League (divendres 9 d'octubre, 21h en directe per BarçaTV i BarçaTV+) també ha expressat que "ningú té rodatge". 

"Pot més la il·lusió per guanyar aquesta Champions que la pressió", ha exterioritzat el tècnic blaugrana. "Estem molt feliços de poder jugar aquesta Final Four", ha afegit l'entrenador barcelonista, que afronta la seva segona Final Four a la banqueta culer. 

Un rival amb jugadors contrastats 

Andreu Plaza ha radiografiat l'elenc rus: "És un equip que debuta en competició europea, però tots els seus jugadors són experts en jugar aquests tipus de partits. Són perillosos en tots els sentits". "No som favorits i no tenim cap avantatge" ha remarcat l'entrenador de l'elenc rus. Un equip que en les seves files esperen futbolistes com els exblaugranes Lin i Rómulo

El primer entrenament oficial UEFA

Si el passat dimecres 7 d'octubre va ser la primera sessió sobre la pista negra de Palau, aquest dijous 8 d'octubre, després de la roda de premsa telemàtica, els d'Andreu Plaza han realitzat el primer entrenament oficial UEFA al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut