Koeman: “Estic content amb la plantilla que tenim”

Koeman: “Estic content amb la plantilla que tenim”

L'holandès, en una entrevista a Barça TV+, ha radiografiat l'equip i alguns dels seus noms propis en aquest inici de curs 2020/21

Després de gairebé dos mesos a la banqueta culer, Ronald Koeman valora les primeres pinzellades del Barça 2020/21. El tècnic neerlandès, en una entrevista a Barça TV+, repassa l'arrencada de la Lliga, les noves peces de la plantilla i els propers reptes barcelonistes després dels partits de seleccions. 

A continuació, les declaracions més destacades de l'entrenador culer:

Els primers passos del Barça de Koeman

“En línies generals he vist molt bé l'equip, sobretot davant Vila-real i Celta. Però si mirem el partit del Sevilla, podem millorar en pressionar el contrari. Hi ha detalls que es poden corregir”

“En els entrenaments demanem màxima concentració i intensitat per automàticament reflectir-ho en el partit. Per això els entrenaments són de major intensitat, perquè s'entrena com es juga”
 
“La defensa sempre comença en els davanters. Si fan una bona pressió, els defenses no tenen tants problemes. El tema defensiu radica en tot l'equip i pot ser un dels motius de la millora en defensa”

2020-09-11 ENTRENO 60-min

El 4-2-3-1

“Amb aquesta plantilla i amb aquest tipus de jugadors, jugar amb un 4-2-3-1 és el millor sistema. Veient la qualitat que hi ha aquest sistema és perfecte per a aquest equip”

El calendari després de l'aturada de seleccions

“Els partits de seleccions d'aquest mes d'octubre ens donaran temps per analitzar els rivals i preparar els partits que vénen: Getafe, després Champions, Madrid... Tindrem un calendari molt atapeït fins a la pròxima aturada que hi ha al novembre”
 
“La temporada és molt llarga i no podem dir que serà un mes decisiu. Perquè hi ha molts partits i pots perdre en qualsevol. Hem de concentrar-nos dia a dia i partit a partit; és la millor manera de guanyar coses”

“L'objectiu és guanyar tots els partits i no serà fàcil. Primer ve el Getafe, un equip complicat, no serà un partit fàcil. Hem de preparar-nos per a un partit complicat”

Una nova Champions

“És un campionat molt important. Teòricament som els millors del grup, però cal demostrar-ho. Comencem a casa contra el Ferencváros, és un partit important on hem de preparar-nos i analitzar el contrari”
 
“La Juventus està demostrant cada any tenir un equip fort, amb gent experimentada i amb un gran jugador com Cristiano. Tenim a Pjanić que ens pot donar una mica més d'informació sobre el seu exequip”

Els fitxatges

“Estic content amb la plantilla que tenim. L'hem intentat millorar, en algunes coses ho hem aconseguit i en altres no, però també és part de la situació econòmica del Club. Cal acceptar-ho i treballar”
 
Pedri i Trincão han estat treballant des del primer dia, mostrant un bon rendiment. Pedri té només 17 anys i m'encanta com està treballant, entrenat i jugant. Trincão també s'està adaptant ràpidament a les nostres idees i, a més, és un jugador molt jove amb un gran futur”

Pjanić ha arribat més tard; a poc a poc anirà agafant el to físic. Té molta qualitat com a jugador”

“A Dest el vaig veure molt còmode els 20 minuts que va tenir davant el Sevilla”
 
Araujo té un gran futur. És un jugador físicament fort i bastant ràpid. És un noi que vol aprendre. Sempre està obert a aprendre noves coses. Té coses a millorar, és normal a la seva edat”
 
Riqui ha decidit quedar-se i és un més de la plantilla. Si dóna el rendiment, tindrà oportunitats de jugar”

Ansu Fati

“El seu rendiment és el màxim. Estem parlant d'un jugador que només té 17 anys. I si ha jugat tres partits seguits a un alt nivell de futbol, vol dir que és molt bo. També és un noi que vol aprendre; entrena per aprendre i millorar, i aquí estem per ajudar-lo”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut