Ratificació de la llista d'espera d'abonaments de l'Estadi i del Palau

Ratificació de la llista d'espera d'abonaments de l'Estadi i del Palau

Els socis que es van inscriure a la llista d'espera d'aquests abonaments abans del 30 de juny passat, han de ratificar-ho del dijous 15 d’octubre al 8 de gener del 2021

El dijous 15 d’octubre comença el termini que, any rere any, i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure en aquesta llista, ratificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana. Aquesta ratificació caldrà fer-la abans del 8 de gener del 2021.

Aquest any, a més d'aquells socis que volen obtenir un abonament al Camp Nou, també s’incorporen a aquest procés de ratificació tots aquells socis que estan inscrits a la llista d’espera d’un abonament al Palau Blaugrana.

Ratificació 'online' o amb cita prèvia

Tots els socis inscrits a la llista d’espera abans del 30 de juny passat, han de ratificar la seva inscripció. La ratificació es pot fer via online des del portal web del Club, introduint la Clau i Pin personal del soci a l’apartat de tràmits online, i confirmar des d’aquí la sol·licitud de mantenir la presència a la llista d’espera. Pot accedir-hi des del següent enllaç.

També hi ha a la possibilitat de fer aquesta ratificació de manera presencial a les oficines de l’OAB, amb sol·licitud de cita prèvia a l’apartat de socis ubicat al web del Club www.fcbarcelona.cat. A causa de les mesures sanitàries establertes actualment, l’horari de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista és de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions de ratificació anual.

Aquest tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre i el 8 de gener. Si transcorregut aquest termini no tenim constància de la seva ratificació, entendrem que el soci no té interès per continuar-hi i, per tant, perdrà la posició i l’antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas i davant qualsevol dubte, els socis interessats es poden dirigir a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista), al número de telèfon 900 1899 00 o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut