Lloret - Barça: A domicili també segueix el pas triomfal (2-10)

Lloret - Barça: A domicili també segueix el pas triomfal (2-10)

Els d'Edu Castro sumen la segona victòria seguida, la primera com a visitants, en l'OK Lliga 2020/21 després d'una golejada a la pista gironina

Primera victòria a domicili en l'OK Lliga 2020/21. La incontestable golejada a la pista del Lloret (2-10) ha permès sumar tres punts més. I, d'aquesta manera, els d'Edu Castro han refermat el bon inici de curs: dos partits dos triomfs. Els hat-tricks de Pau Bargalló i Pablo Álvarez, el doblet de João Rodrigues i els gols de Matias Pascual i Ignacio Albart han construït la golejada a la pista gironina.

Ràpidament, activen el xip del gol

Ben aviat, una bola al pal de Pau Bargalló ha vaticinat les celebracions culers. Perquè els gols dels d'Edu Castro s'han succeït en una primera part de color blaugrana. El 8 barcelonista ha inaugurat l'electrònic al minut 6; una diana que se li va resistir en la jornada inaugural davant Palafrugell (7-0). I, evidentment, si parlem de dianes, no poden faltar els noms de Pablo Álvarez i João Rodrigues. El davanter argentí i el portuguès han fet pujar el 0-2 i el 0-3, respectivament. Matias Pascual, amb superioritat numèrica sobre la pista, s'ha apuntat el 0-4 amb un xut potent de pala.

La voracitat golejadora d'aquest equip no ha tingut aturador. I ha revifat amb la diana dels locals. El ‘killer de San Juan’ amb una jugada per emmarcar ha tancat el marcador de la primera meitat (1-5). Des de darrere la porteria d'Andreu Muñoz, que ha maldat per sobresortir en les constants escomeses barcelonistes, el segon màxim artiller en aquests primers compassos de la lliga ha aixecat i picat la bola al fons de la xarxa gironina. 

En aquest vendaval culer al Pavelló Municipal d'Esports de Lloret, on s'han pogut veure algunes localitats plenes, ha aparegut la figura d'Egurrola. Activa per evitar una vegada i una altra encaixar per primera vegada en l'OK Lliga 2020/21. Però les extremitats del pop no han arribat a l'1-4 de Max Thiel. Més enllà del protagonisme golejador del 21 del Lloret i de les aturades que han impedit veure una golejada més àmplia del 99 local, cal destacar el nom de Marc González. Al cinc inicial de l'elenc de la Selva, el davanter esquerrà, format a l’hoquei formatiu blaugrana des del 2014, s'ha enfrontat per primera vegada al Barça.  

Amplien la victòria 

La golejada barcelonista ha tingut continuïtat en la segona meitat. Període que ha vist com els màxims artillers del Barça, João Rodrigues amb sis dianes en dues jornades i Pablo Álvarez amb cinc, Pau Bargalló, en dues ocasions, i Ignacio Alabart feien pujar la victòria fins al 2-10. En aquesta estampida ofensiva, Adriá Farré ha escrit el contrapunt. A més, una falta directa fallada pel barcelonista i un penal errat per Max Thiel s'han sortit del corrent anotador d'aquest partit de la jornada 2. Tot plegat, en un duel en que Edu Castro ha fet debutar amb el primer equip al jove del planter Martí Gabarró.

Ara el pròxim pas en aquest començament d'OK Lliga 2020/21 és el Liceo (dilluns 12 d'octubre, 19 hores). Un Palau Blaugrana a porta tancada serà l'escenari.  

FITXA DEL PARTIT 

Lloret, 2
Barça, 10

Lloret: Andreu Muñoz, Marc Gómez, Moi Aguirre, Marc González i Adrià Farré -cinc inicial- Max Thiel, Marc Font, Xavier Pérez
Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Pablo Álvarez -cinc inicial- Matias Pascual, Sergi Panadero, João Rodrigues i Martí Gabarró.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 6); 0-2, Pablo Álvarez (min. 7); 0-3, João Rodrigues (min. 9); 0-4, Matias Pascual (min. 13); 1-4, Max Thiel (min. 19); 1-5, Pablo Álverez (min. 21); 1-6, João Rodrigues (min. 30); 1-7, Pablo Álvarez (min. 34); 1-8, Pau Bargalló (min. 38); 2-8, Adrià Farré (min. 39); 2-9, Ignacio Alabart (min. 47); 2-10, Pau Bargalló (min. 49).

Àrbitres: David Godia i Tania Pardo. Faltes: 6-6. Han amonestat amb targeta blava Moi Aguirre (min. 12 i min. 34).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut