Barça - Palafrugell: Nova OK Lliga, vell costum (7-0)

Barça - Palafrugell: Nova OK Lliga, vell costum (7-0)

Els d'Edu Castro arrenquen el camí de la competició regular amb un clar triomf sobre l'elenc del Baix Empordà

Aixequen el teló de l'OK Lliga amb una golejada (7-0). Un resultat inqüestionable que permet als d'Edu Castro arrencar la competició regular de la mateixa manera que la van acabar fa sis mesos: amb triomf. João Rodrigues (4), Pablo Álvarez (2) i Helder Nunes han firmat les dianes blaugranes. 

Sense treva

El gol culer ha sigut qüestió de temps. En un Palau Blaugrana buit, per raons sanitàries, el Barça ha imposat ritme i jerarquia. En el joc i en les ocasions. Alabart ha estat el teloner del gol blaugrana. El mag gallec, que ha exhibit fantasia al llarg de tot el matx, s'ha topat fins a dues vegades amb Linu, el porter local.

Arriben els gols

Un número 10 que no ha pogut evitar les dianes de Pablo Álvarez i d'Helder Nunes. El 'killer de San Juan', màxim golejador de l'anterior OK Lliga, ha posat en marxa el compte anotador dels culers en aquesta nova edició del torneig regular. Res de nou en la quotidianitat del gol. Aquesta vegada fabricat des de darrera de la porteria amb una bola aixecada i picada cap al fons de la xarxa. Una destinació que també ha trobat el 78 barcelonista després d'un xut des de mitja pista. 

Dues festivitats quasi seguides que han suposat un clar 2-0. Una distància que Pau Bargalló, l'MVP del darrer curs, ha maldat per ampliar. El de Sant Sadurní d'Anoia ha estavellat la bola al ferro en dues ocasions -i una tercera en els següents 25 minuts-. I fins a una jugada de teva-meva amb João Rodrigues no ha complert el seu objectiu. Ara bé, el davanter portuguès ha firmat el 3-0. 

En aquest monòleg frenètic dels d'Edu Castro també s'ha vist un Sergio Fernández concentrat, que en aquesta estrena no ha encaixat. Perquè en les esporàdiques aproximacions visitants, el 10 blaugrana ha negat la celebració dels empordanesos. D'aquesta manera, la primera meitat, on el temps ha transcorregut a la velocitat de la llum per l'acceleració i la pressió intensa dels culers, ha reflectit un incontestable 3-0. 

La pista fa baixada cap a la porteria de Linu

Aquest Barça d'Edu Castro està disposat a seguir el ritme de rècord de la temporada passada. Perquè el favorable 3-0 no ha impedit que els blaugranes s'aboquessin, una vegada i una altra, als tres pals del Palafrugell. En conseqüència, el guardià visitant, amb molts focus tot i la golejada rebuda, ha sofert per anul·lar les escomeses barcelonistes des de tots els racons de la pista.

Sense canviar quasi ni una coma del guió de la primera meitat, el Barça ha engrandit els números de l'electrònic fins al definitiu 7-0. Pablo Álvarez, de nou, gràcies a una assistència de Bargalló, ha situat el 4-0. I, de manera consecutiva, el 79 del Barça ha materialitzat el seu pòquer gràcies a un penal, a una acció d'un contra un davant el porter visitant i a una nova passada de gol del culer. 

En definitiva, el vigent campió de l'OK Lliga ha debutat al torneig regular 2020/21 amb un vell costum: el triomf. El primer en aquesta jornada 1 davant el Palafrugell. Ara, el següent repte és el Lloret Vila Esportiva a domicili (dissabte 3 d'octubre, 20.30 hores).  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Palafrugell, 0

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, João Rodrigues i Ignacio Alabart -cinc inicial- Pablo Álvarez, Matias Pascual, Nil Roca i Helder Nunes.
Palafrugell: Linu, Xavier Aldrich, Franco Ceschin, Sergi Canet i Marc Figa -cinc inicial- Borja Ramon, Eduard Viella i Albert Querol. 

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min. 10); 2-0, Helder Nunes (min. 13); 3-0, João Rodrigues (min. 25); 4-0, Pablo Álvarez (min. 29); 5-0, João Rodrigues (penal) (min. 40); 6-0, João Rodrigues (min. 41); 7-0, João Rodrigues (min. 45)

Àrbitres: Antonio Gómez i David Calonge. Faltes: 9-4. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut