Barça - Peñíscola: La falta d'encert condemna als blaugrana (3-4)

Els culers cauen per la mínima en el primer partit de Lliga en un matx on Molina, el porter visitant, ha estat clau amb les seves intervencions

Derrota en el partit inaugural al Palau. El Barça ha caigut per la mínima davant el Peñíscola (3-4) en el primer partit de Lliga en un duel on la gran actuació del porter visitant Molina i la falta de punteria blaugrana, ha condemnat als d'Andreu Plaza. Els visitants, amb una gran efectivitat en atac, han aconseguit sumar els tres punts tot i el hat-trick de Ferrao.

Inici trepidant

El matx ha començat de manera frenètica, amb tres gols als primers dos minuts de joc. Ferrao ha avançat als barcelonistes als 14 segons de partit, però, ràpidament, els visitants han capgirat el marcador amb dos gols consecutius de Rahali (1-1, min. 2) i Paniagua (1-2, min. 3). Després d'aquest inici demolidor de cara a porteria, els culers han disposat d'ocasions clares per empatar, però ha estat de nou el Peñíscola qui han tornat a perforar la porteria local: rematada de Walex que rebota en Joselito i acaba significant l'1-3 (min. 6).

Tot i així, el Barça ha reaccionat ràpidament amb grans ocasions, principalment a les botes de Ferrao, però Molina ha salvat als visitants amb grans aturades de mèrit. Finalment, la insistència ha obtingut el seu premi i de nou Ferrao ha estat l'encarregat de retallar distàncies al marcador a falta de 15 segons per al descans, marcant el 2-3 de doble penal després de la sisena falta del Peñíscola.

Efectivitat visitant

Després d'una primera part vibrant, el segon temps no ha estat menys. Molina ha tornat a salvar innombrables ocasions barcelonistes fins que Ferrao certificava el seu hat-trick amb el 3-3 (min. 26) amb un bon llançament llunyà. Però de nou ha aparegut l'efectivitat visitant dos minuts després mitjançant Paniagua (3-4, min. 28) per tornar a avançar-se. El Barça ho ha seguit intentant fins al final, amb porter-jugador als darrers compassos i amb grans ocasions de gol (tres pals inclosos), però el marcador ja no s'ha tornat a moure amb Molina imperial sota pals. Finalment, derrota blaugrana en l'estrena a la Lliga en un partit o la falta d'encert en atac, sumada a la gran efectivitat visitant, han acabat donant la victòria al Peñíscola. Ara toca pensar en la cita de la setmana vinent al Palau, on els culers buscaran aconseguir la Champions a la Final Four que es disputarà a Barcelona.

Barça, 3
Peñíscola, 4

Barça: Dídac, Lozano, Aicardo, Dyego, Ferrao -cinc inicial-. Marcenio, Daniel, Adolfo, Joselito, Coelho, Ximbinha.
Peñíscola: Molina, Igor Rubén Walex, Rahali -cinc inicial-. Tuli, David, Paniagua, Plaza, Miguel Fernández.
Gols: 1-0, Ferrao (min. 1); 1-1, Rahali (min. 2); 1-2, Paniagua (min. 3); 1-3, Joselito (p. p. min. 6); 2-3, Ferrao (min. 20); 3-3, Ferrao (min. 26); 3-4, Paniagua (min. 28).
Àrbitres: Néstor Juan Cerdá i Diego Martínez García. Grogues a Aicardo i Sergio Lozano.