Paños: “Hem de seguir confiant en el que fem”

Paños: “Hem de seguir confiant en el que fem”

La portera és entrevistada pels mitjans del club, abans de començar la Lliga amb el primer Real Madrid – Barça

Tres Trofeus Zamora consecutius i quatre vegades en l’equip ideal de la Champions League en les últimes cinc temporades. Sandra Paños inicia la seva sisena temporada sota els pals del Barça Femení segurament en el seu millor moment. En una entrevista als mitjans del club, la portera alacantina parlava de les seves sensacions a pocs dies de l’inici de Lliga, coincidint, ni més ni menys, que amb el primer Real Madrid – Barça de la història.

“L’equip està bé, fent les coses bé, seguint bastant la línia de l’any passat, que va anar tot com nosaltres volíem. Intentarem igualar o millorar-ho. La gent està súper conscienciada de l’esforç que s’ha de fer a cada entrenament i estem amb moltes ganes de començar la Lliga”.

“Ens anem posant objectius. A la meitat de la pretemporada vam tenir la Champions, on crec que l’equip va estar molt bé, vam saber competir i hi vam arribar millor del que potser pensàvem. I ara reprenem, després d’una aturada per seleccions”.

“Volem ser un equip gran d’Europa i el treball és en el dia a dia. La idea i la implicació de totes les companyes és màxima i crec que cada cop està més a prop el ser dels millors”.

“Ser a l’equip ideal de la Champions és un premi individual pel treball realitzat durant tot l’any, però ve donat per la feina que fan les companyes. És una sort estar amb les millors d’Espanya i d’Europa. Soc súper feliç. Cada any em veig més madura i tinc millors intervencions, sobretot en Lliga on són més puntuals. Però el més important és seguir millorant, creixent i no quedar-te amb el que vas fer l’any anterior”.

“La temporada passada va ser atípica, perquè quedaven diversos partits i potser hauria encaixat més gols... però al final, que te’n facin tants pocs és quasi impossible. El futbol va de marcar. La idea és seguir treballant de la mateixa manera i que ens generin poques ocasions. I després estar el més encertada possible”.

“Hem de seguir confiant en el que fem. Hem de ser agressives i intenses tant ofensivament com defensivament, concentrades tot el partit i sempre mantenint la calma”.

“Ningú es pot perdre un Real Madrid – Barça. S’han reforçat bastant amb jugadores a nivell espanyol i crec que poden fer una bona temporada. És un equip molt nou i que tampoc ha pogut competir molt, mentre que nosaltres pràcticament som el mateix equip”.

“Som ambicioses, volem anar fent història. Tenim fam d’aconseguir títols. La idea és, com a mínim, arribar el més lluny possible en totes les competicions”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut