Acord amb l'Atlètic de Madrid per al traspàs de Luis Suárez

Acord amb l'Atlètic de Madrid per al traspàs de Luis Suárez

El davanter uruguaià deixa el Club després de sis temporades, 198 gols i 13 títols

El FC Barcelona i l’Atlético de Madrid han arribat a un acord per al traspàs del jugador Luis Suárez. El conjunt madrileny pagarà al FC Barcelona 6 milions d’euros en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Luis Suárez pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

A més, us informem que aquest dijous dia 24 de setembre, a partir de les 12.30 hores, tindrà lloc l’acte de comiat i posterior roda de premsa telemàtica del jugador. L'acte es podrà seguir en directe a través de Barça TV i Barça TV+, la OTT del FC Barcelona. 

13 títols en sis temporades

Luis Suárez s’acomiada del Barça després de sis cursos com a blaugrana i un palmarès d’or. El davanter uruguaià ha estat clau en l’equip, amb el qual ha aconseguit conquerir 13 títols: 4 Lligues, 1 Champions, 4 Copes del Rei, 1 Mundial de Clubs, 1 Supercopa d’Europa i 2 Supercopes d’Espanya.

El davanter uruguaià va arribar al Club l’estiu del 2014 i va debutar en partit oficial al Camp Nou en un Clàssic davant el Reial Madrid. La seva estrena golejadora va arribar a la Lliga de Campions en la golejada per 0-4 al camp de l’APOEL. Pel que a la Lliga, la seva primera diana va arribar davant el Còrdova el desembre del 2014.

Davanter de referència mundial que ha demostrat el seu olfacte golejador en tot moment, com en la final de la Champions del curs 2014/15. Suárez va marcar l’1-2 contra el Juventus que certificava la cinquena Champions de la història culer i el triplet. En el seu segon curs com a futbolista blaugrana va aconseguir el Pitxitxi i la Bota d’Or el curs 2015/16, en el qual va marcar 40 gols a la competició domèstica i 59 en total.

A més, va obrir el camí de la històrica remuntada contra el París Saint-Germain en el 6-1 en els vuitens de final de la Champions 2016/17. Luis Suárez marxa deixant una empremta de gran golejador, autor de 198 dianes en 283 partits i com a tercer màxim golejador de la història del Barça, només superat per César i Leo Messi, a més d'haver repartit 97 assistències de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut