Amistós contra el Girona el 16 de setembre

Amistós contra el Girona el 16 de setembre

El FC Barcelona confirma un segon amistós, que es jugarà el dimecres 16 a les 19 hores a l’Estadi Johan Cruyff

Un segon amistós per al nou Barça de Ronald Koeman ha estat confirmat. Es tracta del que jugarà l’equip blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff contra el Girona, el proper dimecres dia 16 de setembre, a les 19 hores. Un enfrontament que servirà per seguir preparant l’inici de la competició, després de l’amistós contra el Nàstic.

El partit es podrà veure en directe a tot el món a la plataforma d'streaming del Club, Barça TV+. També es podrà veure a Barça TV, a Catalunya a través de la TDT i a la resta d'Espanya a través de les plataformes de subscripció.

Els precedents oficials contra el Girona

Tot i que el Girona disputarà aquesta temporada la Segona Divisió després de quedar eliminat a la final del play-off d’ascens contra l’Elx, l’equip gironí és un recent rival blaugrana a Primera. En la seva aventura a la màxima categoria del futbol espanyol, les temporades 2017/18 i 2018/19, el Barça va aconseguir tres victòries (0-3, 6-1 i 0-2) i un empat (2-2).

Quatre precedents oficials que pràcticament són els únics, perquè anteriorment només s’havien trobat un cop: va ser l’any 1949 en els vuitens de final de la Copa del Rei en un partit que va acabar amb un resultat a favor de 9-0.

mini_FCBarcelona-GironaFC2-2-VictorSalgado_pic_2018-09-23_fcbvsgirona_55

El dia 27, estrena a la Lliga

Aquest partit amistós contra el Girona tindrà lloc quatre dies després de l’estrena del nou Barça de Ronald Koeman. Serà contra el Nàstic, també en partit amistós i a l’Estadi Johan Cruyff. Dos enfrontaments que serviran de preparació per a l’inici de la Lliga, contra el Vila-real, el cap de setmana del 26-27 de setembre, al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut