Ronaldinho repassa la seva trajectòria al FC Barcelona en un nou capítol de la sèrie documental ‘L’Àlbum’ produïda per Barça Studios

Ronaldinho repassa la seva trajectòria al FC Barcelona en un nou capítol de la sèrie documental ‘L’Àlbum’ produïda per Barça Studios

Aquest dijous 3 de setembre s'estrena a Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ digital del Club, coincidint amb el 17è aniversari del debut del brasiler amb la samarreta blaugrana

Ronaldinho protagonitza la quarta entrega de L’Àlbum, la sèrie documental produïda per Barça Studios, on les llegendes blaugrana reviuen la seva trajectòria a través de diferents imatges recollides durant la seva etapa al Club. Un document únic en què el jugador brasiler comenta cadascun dels moments més rellevants viscuts al Barça: des del seu primer gol davant el Sevilla, en un estrany partit que es va disputar després de la mitjanit del dimecres 3 de setembre de 2003, fins a l’homenatge que va rebre al Camp Nou set anys més tard, ja vestint la samarreta de l’AC Milan, quan l’equip italià va viatjar a Barcelona per jugar el Torneig Joan Gamper.
 
El reportatge, de 40 minuts de durada, s’estrena aquest dijous 3 de setembre, coincidint amb el 17è aniversari del seu debut amb la samarreta blaugrana, a través de la plataforma de streaming del FC Barcelona, Barça TV+, on estarà disponible sota demanda. També es podrà veure properament al canal lineal Barça TV a Catalunya a través de la TDT i a la resta d’Espanya a través de les plataformes de subscripció. La producció combina imatges dels partits, les celebracions i les accions del jugador, amb una entrevista inèdita, on Ronaldinho ofereix la seva visió més personal d’aquests moments, alhora que posa de manifest la seva estima pel Club, pels seus companys i pel tècnic Frank Rijkaard. En el transcurs del documental, el brasiler que va tornar el somriure al Barça reconeix també el lligam especial que manté amb la ciutat que el va acollir i fins i tot afirma que “Barcelona es mi casa”.


L’Àlbum: Ronaldinho
 arranca amb el brasiler mirant un muntatge fotogràfic que recull diferents moments de la seva vida relacionats amb el Barça, mentre expressa en veu alta: “son momentos lindos y momentos de muchas cosas buenas”. A partir d’aquí, el jugador reviu la temporada 2003/04 que, tot i un inici de Lliga complicat amb l’equip caient fins al 12è lloc de la classificació, es va tancar amb una segona posició per darrere el València. Un projecte que va tornar la il·lusió al barcelonisme, que feia 4 anys que no celebrava cap títol, i que es va consolidar els anys successius amb dos títols de Lliga el 2005 i el 2006, i una Lliga de Campions, també el 2006.
 
D’aquest període, la sèrie posa el focus en la màgia de Ronaldinho sobre el terreny de joc, la seva societat al camp amb Samuel Eto’ó i Ludovic Giuly, i també els moments que va compartir amb un jove Leo Messi que iniciava la seva trajectòria amb el primer equip. Així mateix, evoca altres moments històrics, com l’aplaudiment que va rebre el brasiler al Bernabéu o quan va ser reconegut amb la Pilota d’Or, el 2005.

A més de recordar els èxits, la sèrie també repassa moments durs com l’eliminació de l’equip de la màxima competició europea el 2005 a mans del Chelsea; la derrota davant el Liverpool el 2007, que deixava a l’equip sense opcions de revalidar del títol de Campions d’Europa després de París, l’empat l’Espanyol al Camp Nou per 2-2 el juny del mateix any, amb què deixaven escapar també el títol de Lliga, o la seva marxa al futbol italià en finalitzar la temporada 2007/08.

Una sèrie sobre les llegendes del Barça

La de Ronaldinho és la quarta entrega de la sèrie documental L’Àlbum, creada i produïda per Barça Studios, la factoria audiovisual del FC Barcelona. La sèrie es va inaugurar amb un capítol dedicat a Andrés Iniesta, mentre que el segon i el tercer estan protagonitzats per Jose Mari Bakero i Carles Rexach, respectivament.
 
Es tracta d’un contingut que s’inclou dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, disponibles a Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el passat 3 de juny. La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels quals també es poden gaudir sota demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut