La Segona B començarà el 18 d'octubre

La Segona B començarà el 18 d'octubre

Aquesta data haurà de ser ratificada per la Comissió Gestora de la RFEF el 14 de setembre sempre i quan s’hagi aprovat el corresponent protocol sanitari per part de les autoritats governamentals.

Segons ha comunicat la Real Federación Española de Fútbol, les competicions federades d’àmbit estatal, entre les que s’inclou la Segona Divisió B, començaran el mes d’octubre. En el cas de la Segona B, la data serà el 18 d’octubre.

Aquestes dates hauran de ser ratificades per la Comissió Gestora de la RFEF el 14 de setembre sempre i quan s’hagi aprovat el corresponent protocol sanitari per part de les autoritats governamentals.

Cal recordar, que la Segona Divisió B canviarà de format i serà de 102 equips, distribuïts en cinc grups. Això serà pel canvi de format amb la creació de la Segona Divisió B Pro a partir de la temporada 2021/22, una divisió intermitja entre la Segona A i la Segona B. D'aquesta manera, la Comissió de Presidents de federacions autonòmiques de futbol ha decidit aquest dilluns amb una sola abstenció i sense cap vot en contra, proposar la següent configuració de la Segona Divisió B per a la temporada 2020-21, que posteriorment ha estat ratificada per la Comissió Gestora de la RFEF: Cinc grups dividits per dos subgrups, el que fan un total de 102 equips. Aquest serà el grup del FC Barcelona B, situat al Subgrup A del Grup III de la Segona Divisió B.

WhatsApp Image 2020-08-31 at 19.50.29 (1)

 

Per la seva banda, les categories juvenils començaran la temporada a finals d'octubre, sempre que l'esmentat protocol es trobi vigent.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut