Pierre Oriola, nou capità del Barça de bàsquet

Pierre Oriola, nou capità del Barça de bàsquet

Adam Hanga i Nikola Mirotic completen el trio de capitans del primer equip de bàsquet

Pierre Oriola és el nou capità del Barça de bàsquet per a la temporada 2020/21. L’acompanyaran Adam Hanga i Nikola Mirotic, que completen el trio de capitans de l’equip que dirigeix Sarunas Jasikevicius. L’aler-pivot de Tàrrega, que va arribar al Club el 2017, ha estat el segon capità de l’equip les dues últimes temporades i agafa el relleu d’Ante Tomic.

Oriola ha jugat un total de 189 partits amb el Barça, entre Lliga Endesa i Eurolliga, en les tres temporades en què ha vestit la samarreta blaugrana. A més, aquest estiu va renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2024.

“Un somni”

Per a mi és un somni, una responsabilitat enorme i un pes gran que portaré a sobre. Portar la samarreta ja fa que la responsabilitat sigui gran i ara sent capità es multiplica per milions. Intentaré ajudar els meus companys, l'equip, i els entrenadors per entendre què és aquest Club, portar aquesta samarreta, què siginfica el Barça, no només a Catalunya, sinó arreu del món. Intentaré aportar el màxim possible a base de treball i sacrifici i tant de bo aixecar títols”, ha explicat Oriola un cop ha estat nomenat capità.

Algun consell he demanat en el passat. Vaig parlar amb Roger Grimau, per preguntar-li què va significar l’Eurolliga de París i què siginifica ser capità del Barça...Recordo Berni Rodríguez a Sevilla, a Manresa amb Roman Montañez....he tingut molt bons capitans, molt bons exemples, i espero ser-ho jo també i ajudar a l’equip i staff per fer coses grans”, finalitza el nou capità del Barça 2020-21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut