Ramon Planes:

Ramon Planes: "Volem que Messi es quedi"

El secretari tècnic del primer equip ha comentat que “és una notícia important, però que la nostra idea segueix sent construir un nou cicle guanyador al voltant del millor jugador del món”

Després de la presentació de Trincao davant els mitjans de comunicació, Ramon Planes, el secretari tècnic del primer equip, també ha atès la premsa, en aquest cas per parlar de les últimes informacions referents a Leo Messi. Planes ha comentat que “la veritat és que va ser una notícia molt important”, però que això no canvia el pensament del Club: “La nostra idea segueix sent construir un nou cicle guanyador al voltant del millor jugador del món. No contemplem cap mena de sortida perquè el que volem és que Messi es quedi”, ha assegurat.

Planes, que ha afegit que a Leo Messi “se li ha de tenir un respecte enorme”, ha dit que “el Barça i Leo és un matrimoni, on tots dos s’han donat molt i que ha donat moltes alegries a l’afició”: “El futur que ve crec que és positiu, soc optimista. Hem de comptar amb jugadors experimentats, com ara Leo Messi, i també amb jugadors de futur per a l’equip. Dedicarem tot el nostre esforç perquè la relació entre el Barça i Messi segueixi endavant. Estem treballant internament per convèncer el Leo”.

Preguntat per l’inici dels entrenaments, Ramon Planes ha comentat que “Messi no ens ha comunicat que no es vulgui presentar”. Malgrat tot, ha afegit que “qualsevol comunicació que hi pugui haver entre les parts és interna” i que “no farem una transmissió de la situació pel respecte que es mereix Messi i el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut