Continua la preparació a la Ciutat Esportiva

Continua la preparació a la Ciutat Esportiva

Els nous fitxatges i els futbolistes que han tornat de cessions han dut a terme el segon entrenament de la setmana, mentre que Ansu Fati, Sergio Busquets i Aleñá s’han fet les proves PCR

L'activitat no s'atura a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Si els nous fitxatges i els futbolistes que han tornat de cessió han seguit amb el treball sobre la gespa, Ansu Fati, Sergio Busquets i Aleñá s’han fet les proves PCR. 

La sessió d'aquest dimarts al matí camp número 3 s'ha estat dividit en dos grups: un primer grup de set jugadors amb Trincão, Pedri, Matheus Fernandes, Rafinha, Wague, Miranda i Oriol Busquets, i un segon grup, de manera individualitzada, amb Martin Braithwaite i Gustavo Maia. Ara, el proper entrenament d'aquests dos grups serà dijous a les 9.30 hores. 

Proves PCR per a Ansu Fati, Sergio i Aleñá

Per la seva part, els jugadors Ansu Fati i Sergio Busquets han anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per avançar la prova PCR que tenien prevista per al dia 30 i, d’aquesta manera, poder començar a entrenar en els propers dies. Carles Aleñá, que s’incorpora a l’equip després de la seva cessió al Betis, també s’ha fet aquest matí la prova PCR.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut