La pretemporada del Barça de Saras, en directe per Barça TV+

La pretemporada del Barça de Saras, en directe per Barça TV+

Els amistosos contra l’Andorra, el Múrcia i el Joventut es podran seguir per les plataformes del Club

Els primers partits del Barça de Saras Jasikevicius a la banqueta blaugrana podran seguir-se en directe per Barça TV i en modalitat de subscripció a Barça TV+, la plataforma d’streaming digital del Club. Cal recordar que els socis tenen accés gratuït a tots els continguts de la plataforma.

El debut de l’equip a la pretemporada serà a Encamp, el 26 d’agost a les 19 hores, contra el MoraBanc Andorra. Aquest partit coincideix amb l’estada de l’equip de bàsquet a terres andorranes.

El segon amistós dels catalans serà el dissabte 29 d’agost, a les 18:30h, contra l’UCAM Múrcia al Barris Nord de Lleida. Finalment, el 30 d’agost a les 20h, el Barça s’enfrontarà al Joventut al Palau Olímpic de Badalona. Pel que fa a el partit davant la Penya, en el cas que el Barça femení disputi la final de la Champions, el partit s'emetrà en diferit.

Així doncs, la televió del Club així com Barça TV+, que es pot seguir a través de la web i de l’aplicació oficial del Barça, aposten pels partits de l’equip de bàsquet amb l’emissió en directe de tots ells.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut