Només per ser soci del Barça tens dret a disposar gratuïtament de Barça TV+

Només per ser soci del Barça tens dret a disposar gratuïtament de Barça TV+

La promoció també permet que el soci es pugui beneficiar de les avantatges que ofereix el programa CULERS Premium Membership

El FC Barcelona acaba de fer el llançament de la seva nova plataforma en streaming Barça TV+, i el seu Programa CULERS Premium Membership, dos propostes clau dins el nou ecosistema de productes i serveis digitals que està implementant el Club.

La plataforma digital de continguts audiovisuals del FC Barcelona estarà disponible a nivell global a través de la web i de l’app del  Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tauleta, mòbil i Smart tv només amb media players com el Chrome cast o apple tv-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. En ella, els usuaris podran trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels que també podran gaudir sota demanda.

Un producte únic que representa un nou atractiu i una nova motivació per als socis blaugrana, ja que només pel fet de ser socis del Barça, tenen dret a disposar gratuïtament i amb accés il·limitat a tot el contingut de Barça TV+, a més de poder gaudir de tots els beneficis que proporciona el programa CULERS Premium Membership.

CULERS Premium Membership

Si una cosa tenen en comú els diferents col·lectius d’aficionats que estimen el Barça és la seva condició de culers. Per això el Club llança el seu Programa CULERS Premium Membership, amb l’objectiu de reforçar el sentiment de pertinença blaugrana i oferir un accés privilegiat a tot l’ecosistema digital Barça. Això vol dir que tots aquells que estiguin subscrits al programa, a més de tenir accés a tots els continguts de Barça TV+, podran gaudir d’una sèrie d’avantatges i beneficis en aquest ecosistema de productes i serveis digitals, com per exemple tenir accés a descomptes a la botiga online de la Barça Store del Camp Nou, descomptes a ticketing, tenir accés a promocions exclusives dels partners del Club, ofertes d’entreteniment, etc.

Subscripció gratuïta per a socis

L’accés a la plataforma Barça TV+ i al programa CULERS Premium Membership s’ofereix per subscripció, i tots els socis poden efectuar-la de manera gratuïta des de la mateixa web, mentre que per a la resta d’aficionats està establert a un preu de 29’99 € anuals a l’estat espanyol. Per al col·lectiu de socis no s’enviarà la targeta física de CULERS Premium Membership perquè ja disposen del seu carnet de soci del Club.

La nova plataforma neix amb més de 3.000 vídeos i 1.000 hores de contingut, i amb la voluntat d’oferir als seus subscriptors produccions pròpies produïdes per Barça Studios, del tipus de la sèrie Matchday, partits en directe o diferit dels equips professionals i formatius,  entrenaments del primer equip, produccions exclusives (com les recentment anunciades sèries de ficció inspirada en la Masia i d’animació, ‘Talent Explorers’), documentals, programes de ficció, i l’emissió en directe del canal BarçaTV en català, castellà i anglès.

Cóm fer la subscripció gratuïta a Barça TV+

Per fer efectiva la seva subscripció, el soci haurà de complir totes les passes, com a qualsevol usuari.

  • Entrar al web https://barcatvplus.fcbarcelona.com/ca i dirigir-se al botó Subscriu-te.
  • Registrar-se al web, notificant el seu correu electrònic, nom, cognom, data de naixement, país....). Si ja estàs registrat, pots accedir amb la teva identificació d’usuari (login)

(En el cas que siguis CULER, però sense haver deixat les teves dades de soci, caldrà dirigir-se a la pestanya superior "El teu compte" i introduir les dades personals de soci (clau i PIN), desar els canvis i tornar a la pàgina de Barça TV+ per continuar des del botó de Subscriu-te).

  • Indicar la Clau i el PIN de soci i seguir el procés de subscripció gratuïta.
  • Posar la vostra localització.
  • Escollir l'opció que més s'ajusti a les vostres necessitats.
  • El producte es carregarà a cost zero.
  • Malgrat la gratuïtat de la subscripció, per un tema de funcionament operatiu, en un moment del procés es demanarà posar el número d’una targeta de crèdit, malgrat que no es carregarà cap import.

     (Podeu seguir totes les passes en les imatges següents)

 

Continguts de la plataforma

Entre els continguts de la plataforma cal destacar sèries exclusives i documentals de creació pròpia que es trobaran sota la categoria ORIGINALS, entre ells Ready! Antoine Griezmann’s challenges, on el jugador del primer equip Antoine Griezmann desafia als seus amics amb activitats sorpresa, o Orígens, que aportarà una visió més propera i mai vista fins ara sobre la trajectòria dels jugadors a través d’entrevistes personals i dels testimonis de les seves famílies i amics. D’altra banda, a Descobrint Barcelona mostraran a l’audiència quins són els seus llocs preferits de la ciutat, mentre que amb la producció El Buscamites, diferents llegendes blaugrana compartiran com ha estat la seva trajectòria després de deixar el futbol professional.

El Barça Femení també comptarà amb la seva pròpia sèrie Nascudes per jugar, que oferirà el retrat més personal de les seves jugadores, mentre que Llbum repassarà l’experiència vestint la samarreta blaugrana de diferents jugadors que ja formen part de la història del Club, mentre que El 9 estarà protagonitzada pels millors davanters culers. Així mateix, Barça TV+ oferirà el documental 100% Tito, dedicat a la figura de l’entrenador i l’equip que van conquistar el títol en la inoblidable Lliga dels 100 punts.

A Barça TV+ també es podran trobar en diferit i on demand els partits del primer equip de futbol, mentre que serà possible gaudir de parits en directe i en diferit del Barça B, el Barça Femení, els esports professionals i de les categories formatives del Club. Així mateix, la plataforma oferirà l’emissió en directe per tot el món de BarçaTV, que a més de en català i castellà també estarà disponible en anglès; juntament amb continguts històrics del FC Barcelona, entre ells les últimes cinc temporades de futbol completes, juntament amb 65 partits que han marcat la història del barcelonisme com les finals de la Copa del Rei o de la Lliga de Campions de Wembley, París, Roma, Londres i Berlín.

Els aficionats blaugrana també podran gaudir del millor i més ampli contingut de darrera la càmera (behind the scenes) i de la millor recopilació d’imatges de la trajectòria i de les diferents accions de joc dels jugadors del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut