Gustavo Maia passa la revisió mèdica

Gustavo Maia passa la revisió mèdica

El davanter brasiler ha fet les habituals proves mediques a la Ciutat Esportiva

Gustavo Maia ja és a Barcelona i aquest dimecres al matí ha passat l’habitual revisió mèdica prèvia a l’inici dels entrenaments a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, el davanter brasiler s’ha sotmès a un electrocardiograma, una prova de composició corporal, una ecocardio, una podològica i una valoració nutricional. El jugador brasiler s’espera que aquest divendres ja inici els entrenaments.

Cal recordar, que Gustavo Maia, arriba al FC Barcelona procedent del Sao Paulo. Nascut a Brasília el gener del 2001, té 19 anys i va arribar al Sao Paulo als 14 anys. Després de superar tres proves de selecció es va quedar a l'acadèmia de l'equip brasiler. Des de llavors, ha acumulat gols i títols en totes les categories. En total, Maia va guanyar set títols amb els equips inferiors paulistes i va viure la seva millor temporada el 2018, quan va aconseguir anotar 30 gols en 36 partits jugats.

Internacional sub-16 i sub-17 amb el Brasil, es tracta d’un extrem ràpid i vertical que acostuma a jugar per la banda esquerra, tot i que ell és dretà. Juga al filial del Sao Paulo, tot i que ja ha anat convocat amb el primer equip. Té un bon regat, tant en estàtic com en carrera, i un fort xut que el fa ser molt perillós. El darrer torneig en el qual ha destacat ha estat la Copa Júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut