Els nous dorsals del Barça 20/21

Els nous dorsals del Barça 20/21

Jure Dolenec canvia el 23 per l’11, que hereva de Lasse Andersson, mentre que els nous jugadors ja tenen dorsal assignat: Janc el 18, Makuc el 35, Langaro el 37 i Frade el 82

El Barça 2020/21 s’estrenarà aquest divendres (21 h, Esport3) )amb la disputa de la Supercopa de Catalunya contra el Fraikin BM Granollers. En aquest primer partit de la temporada es podran veure en acció els nous fitxatges, les noves equipacions, i també els nous dorsals de l’equip. Fa uns dies es desvetllaven els números que lluiran a l’esquena els nous jugadors culers: Blaz Janc manté el 18 que vestia al Kielce, igual que Luis Frade amb el 82 i Haniel Langaro amb el 37. Domen Makuc, per la seva banda, vestirà el 35.

El principal canvi respecte dels dorsals de la temporada passada és que Jure Dolenec deixa el 23 per vestir l’11. És el dorsal que llueix amb la selecció eslovena, i que aquest estiu va quedar lliure després de la marxa de Lasse Andersson al Füchse Berlín.

Els jugadors estrenaran les noves equipacions amb el primer títol de la temporada en joc. Al pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, a més, els nous culers del conjunt de Xavi Pascual podrien jugar els primers minuts amb l’escut del Barça.

Sin título-1-min
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut