La Barça Academy PRO Miami obre les seves portes

La Barça Academy PRO Miami obre les seves portes

La nova escola de futbol ja compta amb 170 jugadors en tres seus repartides per la ciutat per afavorir la proximitat als esportistes del nucli urbà i la seva rodalia

El projecte Barça Academy continua amb la seva expansió mundial amb la posada en marxa demà, dimecres 12 d'agost, de la Barça Academy PRO Miami, que juntament amb la Barça Academy Pro de Nova York són les úniques dues gestionades al 100% pel FC Barcelona fora de la de Barcelona ciutat. La nova escola de futbol disposa de tres seus en les àrees de Miami Shores, Kendall i Hialeaha per afavorir la participació de més jugadors i és el projecte número onze als Estats Units d’Amèrica, tots iniciats després de la creació de l’oficina del Club al cor de Nova York. També, d’aquesta manera, Miami recupera una acadèmia de futbol que anteriorment ja va estar operant a la zona.  

Durant les darreres setmanes, el personal de la Barça Academy PRO Miami ha estat treballant de cara a la seva obertura i actualment 170 nens i nenes ja formen part dels diferents equips. En aquests difícils moments per la pandèmia de la Covid-19 s’han pogut fer diferents sessions de proves de selecció a més de dues setmanes de Barça Academy Summer Camps a les instal·lacions de Kendall Soccer Park, on els més joves han pogut tenir la seva primera presa de contacte amb els entrenaments seguint la metodologia i els valors del FC Barcelona. Tant les proves de selecció com els campus han seguit els protocols sanitaris que estableixen les autoritats de Florida per garantir la seguretat i la salut dels participants. 

Els Estats Units és de llarg el país que avui dia té més projectes dels 46 que hi ha repartits per tot el planeta, comptant les Barça Academy PRO de Miami i Nova York, la Barça Residency Academy d'Arizona i les Barça Academy d'Austin, Charlotte, Chicago, Columbus, Nashville, Northern Virginia, Orlando i San Diego. 

També cal destacar que pràcticament la meitat de les seus actuals estan situades al continent americà, on n’hi ha un total de 20. A les 11 estatunidenques cal sumar-hi les dues de Mèxic (Ciutat de Mèxic i Puebla), un parell més a Colòmbia (Bogotà i Cali) i el Brasil (Rio de Janeiro i Sao Paulo), i les existents a Guatemala, el Perú i República Dominicana.

 Més de 45 projectes Barça Academy permanents als cinc continents

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món. 

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa de 46 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 56 països i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes. 

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro en països estratègics per al Club com la Xina (Haikou), el Brasil (Sao Paulo) i els Estats Units (Miami i Nova York); la Barça Residency Academy Arizona (Estats Units) i les Barça Academy que hi ha repartides per tot el planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut