Cinc anys de la Supercopa d’Europa més espectacular

L’11 d’agost del 2015 Barça i Sevilla van disputar a Geòrgia un duel vibrant que va acabar amb nou gols, dos dels quals dos golassos de falta de Messi

Es compleixen cinc anys d’una de les millors finals europees mai vistes. Va ser la de la Supercopa d’Europa 2015, disputada a Geòrgia i protagonitzada pel Sevilla (campió de l’Europa League) i el Barça (campió de la Champions). El resultat final va ser de 5-4 per als culers, en el que encara és un rècord de gols a la competició des que aquesta es decideix a partit únic. Seria la cinquena Supercopa per als culers, líders històrics en el palmarès de la competició.

Doblet de Messi... de falta!

La final semblava completament decidida en el minut 52, quan Luis Suárez feia el 4-1 per al Barça. Abans, Leo Messi havia signat els dos primers culers amb dos llançaments de falta impecables.

La reacció del Sevilla en el tram final, però, va acabar duent el partit a la pròrroga amb un 4-4 al marcador. En el minut 115, quan tot apuntava a la tanda de penals, va aparèixer Pedro Rodríguez per atorgar el títol els culers. Era el 99è gol del canari amb el Barça, que dies després marxava traspassat al Chelsea.