Bartomeu: “El millor és combinar veterania amb joventut”

Bartomeu: “El millor és combinar veterania amb joventut”

El president del FC Barcelona ha concedit una entrevista al diari Sport per parlar de fitxatges, de l'economia del Club i d'altres temes

Josep Maria Bartomeu ha repassat l'actualitat esportiva i institucional en una entrevista al diari Sport. El president del FC Barcelona s'ha pronunciat sobre l'actual plantilla, els joves futbolistes culers, l'economia del Club o Arthur.

L'actual plantilla

“Són els millors. Juguen molt bé. Entrenen bé, s'esforcen. Tenen ambició. El millor és la combinació: la seva veterania combinada amb els que van arribant. Mantenen intacta l'ambició, les ganes de guanyar i les ganes d'agradar”

mini_DeportivoAlavs-FCBarcelona0-5J38Lliga1aDivisi20192020_pic_2020-07-19alaves-barcelona31
Riqui Puig, amb dues assistències davant l’Alabès a la darrera jornada, es va convertir en el culer més jove en fer-ho a la Lliga des del 2011. En total, ha disputat 11 partits de Lliga, cinc com a titular

Els joves talents

“El més bonic del futbol és combinar bé aquests jugadors de la casa que fa molts anys que guanyen amb aquests joves que vénen amb ganes de guanyar”
 
“Ve una altra fornada de joves: 3 fitxats, incloent-hi Matheus, i tres que pugen del B. L'arribada de set jugadors en un any, comptant a Pjanic, no està malament”
 
“Araujo, Riqui Puig i Ansu Fati seran jugadors del primer equip. De moment no hem parlat de cap més, però encara falta molt. Queda la pretemporada, per exemple, i hi haurà molts jugadors del B”

Fitxatges

“Seguíem Pjanic des de feia temps. Ell sempre va estar encantat amb la possibilitat de venir al Barça. No ha estat un fitxatge sorpresa. Es consolidarà fàcilment com un jugador important”
 
“El Barça ha parlat amb l'Inter de Lautaro, però les converses estan aturades. La situació no convida a fer grans inversions”
 
“Neymar? En aquesta situació, és inviable. El PSG tampoc el vol vendre”

L'apartat econòmic

“El club ha deixat d'ingressar 200 milions d'euros entre març i juny. I la temporada 2020/21 prevèiem ingressar 1.100 milions, però segurament tindrem un 30% menys”
 
“Si no millora la situació de la pandèmia, no hi haurà públic ni museu ni botigues i se seguirà perdent diners. Ens obliga a un gran rigor en la gestió: cal revisar quines inversions són imprescindibles i quines poden esperar”
 
“Tots els grans clubs europeus estan afectats. Tots treballen per adaptar-se. I això no durarà un any, sinó tres o quatre”

Arthur

“La decisió d'anar-se'n del Barça la presa Arthur. L'hauríem de renovar ara, però la situació econòmica fa que sigui molt complicat signar segons quines renovacions”
 
“Vam arribar a l'acord que fins que no acabés la Champions, seguiria jugant al Barça. Ens podia ajudar. Però no va tornar de les minivacances. Li hem obert un expedient”

El Barça B

“Creiem que els jugadors poden créixer tant a Segona B com a Segona A”
 
“En l'àmbit econòmic és diferent: a Segona A, és un equip més professional i els ingressos són superiors. A Segona B, el Barça inverteix més del que rep. Però el que compta és l'esportiu”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut