Adolfo, MVP de la lliga 2019/20

Adolfo, MVP de la lliga 2019/20

La LNFS també designa a Lozano com a ‘Millor Tanca’ i al mateix Adolfo com a ‘Millor Ala’ de la temporada

El colomenc Adolfo segueix acumulant premis individuals en una temporada inoblidable per a ell. La LNFS l’ha designat com a ‘Millor Jugador’ de la lliga 2019/20, una distinció que s’uneix al trofeu de ‘Millor Ala’ i ‘Màxim Golejador’ de la lliga, a l’MVP de la Copa d’Espanya i al premi al segon millor jugador del món per darrera de Ferrao. A nivell col·lectiu, a més, Adolfo també ha guanyat la Supercopa d’Espanya i la Copa d’Espanya amb el Barça.

Adolfo és el quart jugador del Barça que guanya l’MVP. Abans ho van aconseguir Sergio Lozano (2012 i 2013), Dyego (2017) i Ferrao (2019). A més, el colomenc és el tercer català que guanya el premi després de Javi Rodríguez i Joan Linares. Aquesta distinció s'atorga amb els vots dels capitans i els entrenadors de tots els equips de Primera i Segona Divisió després d'una primera fase de nominacions dels aficionats a través del portal de la LNFS.

Lozano, ‘Millor Tanca’

La LNFS també ha designat a Sergio Lozano com a ‘Millor Tanca’ de la lliga 2019/20. Curiosament Lozano va guanyar la temporada passada la distinció com a ‘Millor Ala’. El cinc ideal de la temporada segons la LNFS és aquest: Edu Sousa (porter, Valdepeñas); Sergio Lozano (tanca, Barça); Adolfo (ala, Barça); Adri (ala, O Parrulo) i Pito (pivot, Movistar Inter).

“Ha estat una temporada increïble”

Adolfo s’ha mostrat feliç per la distinció com a ‘Milor Jugador’ de la lliga 2019/20. “Vull agrair el premi a tots els aficionats, entrenadors i capitans que m’han votat, no tinc paraules per descriure la felicitat que sento. A nivell individual ha estat un any increïble per a mi, tot i que m’ha quedat clavada l’espineta de la lliga. Ara toca seguir treballant de cara la nova temporada que presenta nous reptes i nous objectius apassionants”, ha dit Adolfo.

L’entrenador Andreu Plaza ha estat el primer en felicitar Adolfo. "Aquest és el premi a l'esforç diari, al sacrifici, a la constància i a la humilitat d'un jugador total. Sense ser el mes mediàtic i sense fer soroll. Accepta el que li demanis i només vol jugar, li és igual que, amb qui i on. És el cor de l'equip”, ha dit Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut