[PRÈVIA] Barça B - Badajoz: Segona final cap a l'ascens

[PRÈVIA] Barça B - Badajoz: Segona final cap a l'ascens

[20 hores, Barça TV + i Footters (Espanya)] El filial blaugrana afronta la segona eliminatòria del play-off d'ascens davant un conjunt molt compacte i perillós

El Barça B afronta aquest dijous el segon partit dels play-off d'ascens a la Segona Divisió A (20 hores, Barça TV + i Footters (Espanya). Després del gran triomf davant el Valladolid Promesas en el primer partit (3-2), el filial blaugrana afronta la segona eliminatòria davant el Badajoz, un equip molt compacte i experimentat, que haurà de superar-lo per estar en l'última eliminatòria. 

I és que l'equip extremeny va eliminar l'Athletic Club B a la tanda de penals després d'aguantar amb un home menys des del minut 65. "El Badajoz serà un equip molt complicat, competitiu i molt agressiu que surt molt bé al contraatac. Serà un partit molt complicat", ha alertat el tècnic Garcia Pimienta, que també ha afegit: "Som el Barça i aspirem al màxim, com sempre, sabent la dificultat, perquè serà un partit molt difícil, perquè tenim al davant un equip molt potent".

Ronald Araujo, reforç de luxe

El filial blaugrana arriba al partit amb una bona moral després de fer un molt bon partit davant el filial del Valladolid. Els culers van fer un gran partit en el qual en la segona part van ser superiors al conjunt val·lisoletà. A més, per a aquest partit, el tècnic Garcia Pimienta podrà comptar amb Ronald Araujo, que s'ha desplaçat a Marbella després d'estar en dinàmica de primer equip, per reforçar l'equip. Un reforç de luxe per al Barça B, ja que recupera el quart capità de l'equip: "Ronald té 21 anys però sembla un expert. És un exemple per a tots els companys en el dia a dia, els dies de partit, i no només per com defensa, sinó per com ataca, i tot el que aporta al terreny de joc", ha reconegut Garcia Pimienta.

"Ell volia venir i estar aquí amb el grup amb totes les conseqüències, volia ajudar, i només puc agrair-li que estigui aquí i espero que pugui jugar els dos partits, perquè això li anirà molt bé per després anar a la Champions amb el primer equip", ha argumentat el tècnic blaugrana.

"L'equip està molt bé, hi ha un staff i un equip espectacular i hi ha ambició per guanyar el partit i complir amb l'objectiu que ens vam proposar quan vam començar la temporada", reconeixia Ronald Araujo en la prèvia del partit als mitjans de Club: "Vinc compromès al 100% i vinc a aportar el meu futbol per poder ajudar l'equip que és el més important", va concloure el central.

Per a aquest partit, Garcia Pimienta continuarà sense poder comptar amb els lesionats Álex Collado, Sarsanedas, Hiroki Abe, Labinot i Rosanas ni tampoc amb Riqui Puig i Ansu Fati, en dinàmica de primer equip. A part de Ronald Araujo, Garcia Pimienta també podrà comptar amb Arnau Tenas que es va unir al grup dilluns passat. Així doncs, el tècnic tindrà a la seva disposició 22 jugadors en total, 13 de la plantilla del Barça B i 9 jugadors del Juvenil A: Iñaki Peña, Morer, J. Cuenca, O. Mingueza, Monchu, Carevic, Araujo, Jandro, Ramos Mingo, Akieme, Matheus, Reis, R. Manaj, Álvaro Sanz, Konrad, Nico, Nils, Ilaix Moriba, Arnau Tenas, Mika, Jaume Jardí i Gerard.

IMG_5031

Un rival compacte i expert

El Badajoz, entrenat per l'exjugador Pedro Munitis, va accedir als play-off com a tercer classificat del Grup IV i a la primera eliminatòria es va desfer de l'Athletic Club B a la tanda de penals després d'aguantar amb 10 jugadors des del minut 65. Es tracta d'un equip que disputa el play-off per segon any consecutiu i que destaca per la seva consistència defensiva, ja que només ha encaixat 22 gols (0.90 per partit). A més, el conjunt extremeny va demostrar de què és capaç en eliminar el Las Palmas a la Copa del Rei - equip de Segona Divisió A- i l'Eibar, equip de Primera. Blaugranes i extremenys no es veuen les cares des del 1999, quan tots dos conjunts jugaven a la Segona A.

Les altres eliminatòries

Aquest dijous, a més, es jugaran també les altres tres eliminatòries. Seran la Cultural Lleonesa - Sabadell, el Castelló - Peña Deportiva, i l'Atlètic Balears-Cornellà. Els quatre guanyadors de les eliminatòries d'aquest dijous passaran a l'última ronda, que serà sortejada aquest divendres a les 13 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut