El FC Barcelona i Canon Medical renoven el seu acord de patrocini per a cinc temporades

El FC Barcelona i Canon Medical renoven el seu acord de patrocini per a cinc temporades

La companyia d’equips mèdics proveirà el Club amb els seus sistemes capdavanters de diagnòstic per la imatge per ajudar a millorar la prevenció de lesions i la rehabilitació de jugadors

El FC Barcelona i Canon Medical han anunciat avui la renovació del seu acord de patrocini, pel qual la companyia japonesa d’equips mèdics continuarà sent Global Partner de l’entitat blaugrana per a les properes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2025. En el marc de l’acord, Canon Medical també ha renovat la seva col·laboració amb el Barça Innovation Hub (BIHUB), la plataforma de coneixement i el laboratori d’innovació esportiva del Club destinat a millorar el rendiment dels seus esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no solament el Club, sinó la societat en general. 

Fruit de l’ampliació d’aquesta aliança, Canon Medical continuarà proveint de sistemes d’avantguarda el Centre Mèdic del FC Barcelona de la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a Official Medical Systems Partner. Així, l’entitat blaugrana continuarà comptant amb els últims avenços en sistemes de diagnòstic per la imatge, que permetran contribuir a millorar la rehabilitació dels esportistes del Club. 

Així mateix, com a part d’aquesta aliança que va molt més enllà d’un acord de patrocini, Canon Medical continuarà col·laborant amb el Barça Innovation Hub en el desenvolupament de solucions innovadores en medicina esportiva, que poden ajudar en la prevenció i el diagnòstic de lesions crítiques tant dins com fora del camp de joc. 

Des que Canon Medical i el FC Barcelona van signar el seu primer acord el 2015, la companyia japonesa ha proveït el Centre Mèdic del FC Barcelona de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una àmplia gama d’aparells mèdics pel diagnòstic a través de la imatge. I en el marc de l’aliança es preveu que faciliti un àmplia gamma de solucions tecnològiques innovadores com el primer sistema de ressonància magnètica que incorpora Intel·ligència Artificial, la Vantage Galan 3T amb Advanced intelligent Clear-IQ Engine (AiCE), així com diferents sistemes d’ultrasons com Viamo SV7, Aplio a550, Aplio i800 i Aplio i900 Platinum Series, i els últims sistemes de raigs X.

Aquest acord s’emmarca, a més, dins l’objectiu del FC Barcelona de buscar de manera proactiva i treballar conjuntament amb partners alineats amb els valors i la filosofia que defineixen la seva marca. Així mateix, reforça la seva estratègia d’establir aliances que li permetin continuar sent líder, no només dins els terrenys de joc, sinó també en l’àmbit del patrocini i el màrqueting esportiu.

 

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut