Barça B – Badajoz, a la segona eliminatòria del Play-off d’ascens

El filial blaugrana s’enfrontarà a l’equip extremeny, que va eliminar a l’Athletic B a la tanda de penals, el proper dijous a l’Estadi Nuevo Mirador d’Algeciras a les 20 hores

El Barça B s’enfrontarà al Badajoz a la segona eliminatòria del Play-off exprés d’ascens a Segona Divisió A que es disputa a Andalusia. El partit es jugarà el proper dijous 23 de juliol a l’Estadi Municipal del Nuevo Mirador d’Algeciras a les 20 hores. El guanyador es classificarà per a la darrera eliminatòria del diumenge 26 de juliol. La resta d’eliminatòries d’aquesta segona ronda, que també jugaran dijous, són: Castellón – Peña Deportiva, Atlético Baleares – Cornellà i Cultural Leonesa – Sabadell.

El Badajoz, entrenat per l’exjugador Pedro Munitis, va accedir al Play-off com a tercer classificat del Grup 4 i a la primera eliminatòria es va desfer de l’Athletic B a la tanda de penals després de l’empat al final dels 120 minuts (1-1). Es tracta d’un equip que disputa el Play-off per segon any consecutiu i que destaca per la solidesa del seu joc, per utilitzar preferentment un 4-2-3-1 com a sistema tàctic i, sobretot, per la seva consistència en defensa ja que només ha encaixat 22 gols (0,90 per partit).

A la Lliga regular, va sumar 49 punts repartits en 14 victòries, set empats i set derrotes. És un equip que ha marcat 37 gols (1,27 per partit) en el que destaca el davanter basc Gorka Santamaría com a màxim anotador de l’equip amb 10 gols. Les estadístiques de la temporada diuen que el Badajoz és un equip que té un 51,27% de possessió de pilota, que remata 9,7 vegades a porteria i fa 17,33 faltes per partit.

A més, el Badajoz, ja va demostrar del que és capaç eliminant a dos equips de Primera Divisió com l’Eibar i el Las Palmas de la Copa del Rei.

Declaracions de Monchu

“El partit contra el Valladolid va ser molt complicat, sabíem que tenien gent molt bona a la davantera i ens va posar les coses molt difícils”

“El Badajoz és un rival bastan dur, ve de fer un gran partit amb l’Athletic Club ‘B’ l’altre dia, però sabem el que hem de fer i fer el nostre joc i segur que anirà bé”

“Sabem que tots tenim el nivell per estar aquí, ho hem demostrat i estic content per l’actitud de tot l’equip”

“L’equip està molt mentalitzat ja pel partit del dijous, pas a pas, i estem tots molt contents”