Messi:

Messi: "L'actitud i el compromís és el camí a seguir"

El capità blaugrana ha parlat després de la victòria davant l'Alabès i ha explicat que "hem fet un pas important a nivell d'actitud"

Leo Messi ha parlat després de la victòria blaugrana davant l'Alabès a Mendizorrotza (0-5) on, a més, l'argentí ha anotat un doblet i ha fet una assistència. El capità culer ha destacat que "l'actitud de l'equip i el compromís és el camí a seguir". A continuació, repassem les declaracions més destacades del 10 barcelonista:

La reacció

"Aquest cop s'ha vist una altra cosa. Era un partit difícil de jugar per la situació en què ens trobàvem, últim partit, per l'hora, la calor... i l'equip ha respost d'una altra manera a nivell de comprimís i actitud i és un pas molt important."

La Lliga

"No he fet una gran temporada a nivell de joc, però avui hem fet un pas important a nivell d'actitud i compromís. En ganes no ens poden guanyar, hem de sortir amb les mateixes que la resta o més."

La Champions

"Són moments importants perquè ens jugarem coses importants. Som conscients que hem de ser més regulars, vam tenir partits molt bons i això cal mantenir-ho en tots els partits."

Descans

"Necessitem una mica de tranquil·litat, l'aturada anirà bé per netejar el cap i tornar amb mes ganes que mai. Ja vam fer autocrítica, ara cal donar el millor."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut