La convocatòria per acabar la Lliga

La convocatòria per acabar la Lliga

Quique Setién ha donat a conèixer la llista de 16 jugadors per a l’últim desplaçament del campionat a Vitòria

El curs arriba al seu final i el Barça visita Mendizorrotza per acabar aquesta Lliga. L’equip de Juan Ramón López Muñiz ja va aconseguir la salvació matemàtica la passada jornada després de guanyar el Betis (1-2) i seguirà, una temporada més, a Primera Divisió. Per a aquest partit, que es disputarà a les 17 hores aquest diumenge a l’estadi de Mendizorrotza, Setién ha facilitat aquest dissabte la llista de 16 convocats.

El tècnic càntabre ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo, i Arnau. Són baixa per lesió O. Dembélé, Griezmann i Umtiti; Piqué, I. Rakitic i Junior per sanció, i Arthur.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Alabès, en una sessió matinal al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, on Arthur ha fet treball específic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut