Sopa de Cabra dona el tret de sortida

Sopa de Cabra dona el tret de sortida

El grup català ha estat el primer a actuar al Camp Nou com a part d’una sèrie de concerts que tindran lloc a l’Estadi dins del marc del Cruïlla XXS

El Camp Nou ha acollit aquest divendres a la nit el concert de Sopa de Cabra, la primera d’una sèrie d’actuacions que tindran lloc a l’Estadi barcelonista dins del marc del Cruïlla XXS. El proper serà aquest dissabte 18 de juliol i tindrà com a protagonista Nil Moliner, i continuaran les actuacions durant tot el mes de juliol.

Els concerts al Camp Nou formen part del ja esmentat Cruïlla XXS, el cicle de concerts organitzat per Cruïlla durant l’estiu a una sèrie d’espais emblemàtics de Barcelona. En aquest cas, el públic pot gaudir dels concerts en un entorn doblement atractiu i imponent com és l’estadi del FC Barcelona.

Cal recordar que els concerts tenen un aforament de 800 persones, repartides per diverses zones de la grada de l’Estadi. Així doncs, es pot mantenir la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitàries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut