Millores a la Botiga del Camp Nou per oferir una visita més còmoda i atractiva

Millores a la Botiga del Camp Nou per oferir una visita més còmoda i atractiva

La instal·lació s’ha transformat en un lloc més espaiós, que ha guanyat en lluminositat i en claredat d’exposició de tots els productes

Un cop superats els mesos de tancament i després d’iniciar novament la seva activitat, la botiga Barça Store del Camp Nou torna a rebre la visita de socis i aficionats barcelonistes. Aprofitant aquesta reobertura, la botiga presenta una sèrie de millores que s’han efectuat amb l’objectiu de poder oferir als seus visitants un espai més còmode per gaudir d’una visita més atractiva i millorar la visibilitat de tots els productes que s’hi ofereixen.

En els darrers dies s’hi han anat efectuant una sèrie de canvis i millores que han configurat una atractiva botiga, on tots els aficionats que s’apropin tenen l’oportunitat de veure i adquirir els productes relacionats amb el FC Barcelona que desitgin, en un espai lluminós, ampli i còmode.  

Un dels aspectes en què s’ha incidit més ha estat augmentar la lluminositat de tot l’espai de la botiga, que ha repercutit directament amb la millor visibilitat de tots els productes exposats. Amb vista a augmentar la comoditat dels visitants, tot el local s’ha transformat en un lloc més espaiós que fa més atractiva la visita i la compra dels aficionats, a més de proporcionar més espai d’exposició per a tots els productes culers.

Un dels llocs més personals de la botiga és el de la gran escala central, un espai que s’ha vist modificat amb nous seients, que augmenta les seves possibilitats i ofereix una nova zona de descans. També estrena localització la zona d’impressió i s’incorporen novetats a la tipografia corporativa de la senyalització que hi ha per la botiga, a més d’augmentar la blaugranització de l’espai mitjançant una intervenció artística de cordes blaugrana.

La botiga obre de dilluns a diumenge, de 10 h a 16 h, i tots els socis disposen d’un descompte del 10% ensenyant el seu carnet de soci.

Mesures d’higiene i seguretat

L’accés a la Botiga comptarà amb una persona per controlar l’aforament i informar de les mesures de prevenció, com l’ús obligatori de mascaretes i la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic, a més d’estar instal·lades bandes de separació a terra i mampares a les caixes. Es fomenta el pagament amb targeta o contactless, amb desinfecció del terminal després de cada ús, i es deixarà una caixa habilitada per fer pagaments en efectiu a cada planta. També es desinfecten els emprovadors després de cada ús i s’aplica un protocol de quarantena per a tota la roba que arriba del magatzem, així com la que hagi estat emprovada o retornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut