Bartomeu: “Messi seguirà segur”

Bartomeu: “Messi seguirà segur”

Al programa 'Onze', el president blaugrana ha repassat l'actualitat esportiva i també ha analitzat altres temes vinculats al Club, com els 'title rights' del Camp Nou

El president del FC Barcelona ha parlat al programa 'Onze' de TV3. Josep Maria Bartomeu ha repassat tant aspectes esportius com institucionals. Quique Setién, Messi, LaLiga, el mercat de fitxatges o la davallada d'ingressos. A continuació, les declaracions més destacades.

Messi

“Amb Messi vam parlar, hem parlat i parlarem. És el millor jugador de la història del futbol, té anys de futbol al davant i està en plena forma. No tinc cap dubte que seguirà al Barça, el seu futur és aquí futbolísticament i després del futbol”

El futur del Barça

“Ens vam reunir amb Setién per planificar el curs vinent; compta molt amb jugadors joves, com Ansu Fati o Riqui Puig i els que vindran, com Trincao, que triomfa a la lliga portuguesa, o Pedri, que fa bones jugades”

La figura de Setién

“Quique Setién dirigirà l'equip a la Champions, una Champions amb un format diferent; i els dos partits que queden de Lliga”
 
“La nostra voluntat és complir els contractes i Setién té un contracte per a la temporada següent”  

La Lliga postconfinament

“Creiem que el VAR hauria d'estar més a l'altura de la Lliga. Hi ha hagut decisions que sempre han anat en la mateixa direcció. No és una acusació, volem que hi hagi un protocol del VAR molt clar, cal revisar-lo. El que ha fallat és la gestió del VAR”
 
 “El VAR no ha fet més difícil la Lliga, vam començar la Lliga postconfinament amb una sèrie d'empats”
 
“Després de la represa, hem tingut algunes parts de partits dolents. Però jugar cada tres dies és un esforç molt gran per als jugadors i potser hi ha cansament”
 
“Encara hi ha opcions de títol, i l'equip competeix a un bon nivell. L'equip mostra ambició perquè no abaixa els braços”
 
“Portem guanyades 8 lligues d'onze, i això és històric. Aquests anys, el Barça ha estat el millor”

Els ‘title rights’ del Camp Nou

“Dues empreses internacionals amb seu a Catalunya estan en tractes pels ‘title rights’”

La reducció d'ingressos

“Fins a la pandèmia érem l'entitat esportiva amb més ingressos del món. Després del coronavirus, els ingressos comercials han disminuït molt, igual que els ha succeït a molts altres grans clubs europeus. Hem deixat d'ingressar molts diners, procedents de la botiga o del ticketing

El mercat de fitxatges

“És un moment de reflexió interna. Aquest mercat de fitxatges serà atípic per la baixada d'ingressos que hem tingut durant la pandèmia, tant el Barça com els altres clubs. És cert, que hem parlat amb l'Inter de Milà per Lautaro, però hem d'esperar i veure com evoluciona tot”
 
“Pel que fa a Neymar, no crec que el PSG es vulgui desprendre de cap de les seves grans estrelles aquesta temporada”

L'auditoria de PricewaterhouseCoopers

“El tema de l'auditoria està pràcticament liquidat. Estem analitzant l'informe per tancar el cas. No hi ha corrupció i era molt important demostrar-ho. També era important que quedés clar que no teníem cap responsabilitat en les difamacions a jugadors”

El Barça de bàsquet

“Invertim el 5% dels ingressos del Club. Seguim la línia que ens vam plantejar des de l'inici”
 
“Era el moment de portar a Jasikevicius. També hem d'agrair la feina de Pesic, perquè aquests últims anys ha aixecat el Palau Blaugrana”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut