El Barça ja coneix el camí fins a la final de Champions

El Barça ja coneix el camí fins a la final de Champions

Si supera el Nàpols als vuitens, el conjunt blaugrana s’enfrontaria al Chelsea o al Bayern als quarts i, en cas de classificació, al Manchester City, el Reial Madrid, l'Olympique de Lió o la Juventus a semifinals

El camí fins a la final de Champions del proper 23 d’agost ja està definit. El sorteig celebrat aquest divendres ha determinat que el FC Barcelona, en cas de superar el Nàpols als vuitens de final, s’enfronti contra el Chelsea o el Bayern als quarts de final (el duel es jugaria el 14 d'agost a l'Estàdio do Sport). Cal recordar que els de Quique Setién van empatar 1-1 en el partit d'anada disputat a l'estadi de San Paolo. El Bayern, per la seva banda, va guanyar per 0-3 el duel d'anada a Stamford Bridge.

Si el Barça supera també la ronda de quarts, es veuria les cares amb el Manchester City, el Reial Madrid, l'Olympique de Lió o la Juventus en una hipotètica semifinal, que es jugaria el 19 d'agost a l'estadi José Alvalade. En aquest cas, City i Reial Madrid i Olympique de Lio i Juventus, respectivament, han de resoldre les seves eliminatòries de vuitens abans d'enfrontar-se als quarts.

Les altres eliminatòries de quarts són Leipzig-Atlètic de Madrid i Atalanta-PSG, que també es creuarien a la segona semifinal.

QUADRE UCL HORARIS - CATALÀ

Cal recordar que els quarts de final, la semifinal i la final tindran lloc a Lisboa i que tots els compromisos es jugaran a porta tancada.

Amor: "Primer, el Nàpols"

El responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor, ha valorat el sorteig per als mitjans oficials del Club i creu que és vital centrar-se en el partit contra els italians abans de pensar en els altres possibles rivals. Amor ha seguit el sorteig acompanyat pels directius Javier Bordas i David Bellver, així com pel secretari tècnic Éric Abidal i el responsable de les Relacions amb la UEFA Amador Bernabéu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut