La convocatòria per visitar al Valladolid

La convocatòria per visitar al Valladolid

Quique Setién ha donat a conèixer la llista de 18 jugadors, amb les novetats de Junior i el porter Arnau Tenas

S’acosta l’última setmana de competició i el Barça visita un dels equips més complicats de jugar-hi, el Real Valladolid. L’equip de Sergio González és un dels equips menys golejats de LaLiga amb només 39 gols rebuts i basen el seu joc en el conjunt de l’equip. Tot i que Sergi Guardiola i Enes Ünal són els màxims golejadors de l’equip amb sis gols, Sergio compta amb una plantilla molt àmplia que pot jugar i competir de tu a tu contra qualsevol equip. Per aquest partit, que es disputarà a les 19.30 hores aquest dissabte a l’estadi José Zorrilla, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocat.

El tècnic càntabre ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Junior, Riqui Puig, R. Araujo, i Arnau. Queden fora de la convocatòria per lesió Arthur, O. Dembélé, F. De Jong i Umtiti, mentre que Ansu Fati es perd el partit per sanció.

Darrera sessió sense Arthur

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Valladolid en una sessió matinal al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip, amb F. De Jong i Junior, que ha rebut l'alta mèdica, exercitant-se amb l’equip. Qui no ho ha fet ha estat el brasiler Arthur, que té un quadre d’amigdalitis i serà baixa per al partit de demà contra el Valladolid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut