El CUPRA Formentor, designat cotxe oficial del FC Barcelona

El CUPRA Formentor, designat cotxe oficial del FC Barcelona

Com a part de l'aliança global amb el Barça, del què CUPRA és partner oficial d'Automoció i Mobilitat, l'automobilística ha decidit nomenar el nou CUPRA Formentor com a cotxe oficial del FC Barcelona.

El CUPRA Formentor serà el primer model 100% CUPRA i en la seva edició de llançament presenta un motor de 2 litres TSI de gasolina, amb injecció directa i turbocompressor, que ofereix una potència màxima de 310 CV (228 kW) i un par motor de 400 Nm. El disseny exterior esportiu del 'CUPRA Formentor, en un exclusiu color exterior Blau Petrol Matt, es combina amb el seu interior modern, que inclou seients de tipus bucket de pell de color Blau Petrol, així com detalls en color coure i peces pintades en alumini de to fosc.

L'edició de llançament del CUPRA Formentor arribarà als carrers a la tardor. A partir de 2021 també es llançarà a l'mercat una versió híbrida endollable, amb una potència combinada de 245cv i una autonomia en mode exclusivament elèctric d'aproximadament 50 km, segons cicle WLTP. 

Marc-André ter Stegen, que és ambaixador global de CUPRA des del passat mes de febrer serà el primer jugador a conduir aquest nou model insígnia de la marca.

Una aliança global 

El passat mes d'agost, el FC Barcelona i CUPRA van anunciar el seu acord de patrocini per a les següents 5 temporades. Una aliança estratègica que va més enllà d'un acord de patrocini tradicional i en el marc de la qual, les dues marques col·laboraran en diferents accions de visibilitat i activacions, així com en el desenvolupament de projectes innovadors orientats a la millora de la mobilitat urbana. 

Declaracions d’Oriol Tomàs, Vicepresident de l’Àrea Comercial del FC Barcelona  

"Aviat es complirà el primer any des de que vam donar inici a l’aliança estratègica  entre el FC Barcelona i CUPRA. Una aliança basada en valors compartits com l’ambició, l’esforç i el treball en equip,  així com en una voluntat comú de reforçar la imatge de Barcelona arreu del món.  Una aliança de la que ens sentim molt orgullosos i que en aquests mesos hem seguit reforçant, desenvolupant noves experiències úniques que ens permetin seguir inspirant als nostres seguidors i apropant el Club a tots els nostres fans. Sense dubte que CUPRA hagi decidit denominar el seu nou model Formentor com a Cotxe oficial del FC Barcelona és una mostra més d’aquest compromís” . 

Declaracions de Wayne Griffiths, conseller delegat de CUPRA 

“Nomenar el CUPRA Formentor com el cotxe oficial del FC Barcelona és una decisió natural. Aquest model ha estat dissenyat, desenvolupat i serà produït a Barcelona, la ciutat on van néixer les dues marques i des d'on volem inspirar al món. Aquesta designació augmentarà la visibilitat global del vehicle i ens col·loca un pas més enllà per a fer de CUPRA una marca desitjada pels amants del motor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut