El Baskonia, el rival a batre per aconseguir la Lliga Endesa

El Baskonia, el rival a batre per aconseguir la Lliga Endesa

El Barça fa sis anys que no guanya l’ACB i no vol deixar passar l’oportunitat (20h, #Vamos de Movistar+)

La Font de Sant Lluís de València serà l’escenari on aquest dimarts, 30 de juny, el Barça i el Kirolbet Baskonia buscaran aconseguir la Lliga Endesa 2019/20 (20h, #Vamos de Movistar+). Els de Svetislav Pesic volen un títol que es resisteix des del 2014, mentre que el conjunt de Vitòria no guanya l’ACB des del 2010, precisament, contra el Barça. La Fase Final extraordinària de la Lliga Endesa finalitza amb un partit que és a tot o res. 40 minuts per guanyar una Lliga molt desitjada.

El rival

Va superar l’amfitrió a les semifinals per un ajustat 73-75 en un partit en què va remuntar al València Basket. Els homes de Dusko Ivanovic són un equip molt competitiu, amb armes tant exteriors com interiors, i en el qual hi destaca l’aler pivot Tornike Shengelia, que ha tingut durant la temporada una mitjana de 16 punts, 6,2 rebots i 18,5 de valoració. En aquesta fase final també han sobresortit homes com Shields, Polonara, Dragic, Vildoza o Henry, i l’equip basc compta amb altres homes molt perillosos com Granger, Janning, Eric o Diop.

El Barça

Ja va superar el Baskonia en la fase de grups, en un partit igualat que va acabar amb triomf català per 81-75, i ja sap com de perillós és l'equip vitorià. L'equip blaugrana afronta l’últim partit de la temporada 2019/20 amb la màxima motivació possible. Els homes de Svetislav Pesic volen tancar el curs amb un títol de Lliga que seria la primera Lliga amb el Barça per a tots els jugadors de la plantilla, amb l’excepció de Tomic i Abrines, que van aconseguir l’última del 2014. El tècnic serbi compta amb els 16 jugadors que es van desplaçar a València i haurà de decidir quins són els 12 escollits per disputar la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut