La convocatòria del Celta - Barça

La convocatòria del Celta - Barça

Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per afrontar la 32a jornada de Lliga a Balaídos (17 hores)

Un desplaçament més i una jornada menys. Després de la victòria contra l’Athletic Club al Camp Nou (1-0), els homes de Quique Setién es desplacen a Vigo per jugar la 32a jornada contra l'RC Celta de l’exblaugrana Òscar Garcia. Un equip que arriba al matx contra el Barça en bon estat de forma, després de guanyar (6-0) l’Alabès a l’estadi Abanca-Balaídos i la Real Societat (0-1) a Anoeta, la passada jornada, amb gol de Iago Aspas. Per al partit contra els gallecs, que es disputarà a les 17 hores d'aquest dissabte, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats.

I la formen Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca. Queden fora de la convocatòria per sanció Sergio, i per lesió O. Dembélé, S. Roberto i F. De Jong.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Celta en una hora propera a la del partit, a les 16.30 hores. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut