Adolfo vol arrodonir una temporada màgica

Adolfo vol arrodonir una temporada màgica

El colomenc aspira al triplet i al trofeu de màxim golejador després de ser l’MVP de la Copa i de ser nomenat segon millor jugador del món el passat mes de març

Adolfo, que té 27 anys i acaba la seva quarta temporada al Barça, viu el moment més dolç de la seva carrera. El passat mes de març va ser un mes molt especial per a ell. Tot va començar a Màlga, just abans de l’inici de la crisi sanitària. Va guanyar la Copa amb premi MVP inclòs, i ja en ple confinament va ser nomenat segon millor jugador del món per darrera de Ferrao. Ara torna al Martín Carpena amb l’objectiu d’arrodonir una temporada màgica amb el triplet i el trofeu de màxim golejador (lidera la classificació amb 26 gols, tres més que Chino).

“Tenim fam de títols”

Abans de l’inici del play-off, Adolfo es mostra optimista. “Amb les ganes i la fam de títols que té el nostre equip confio en el triomf”, explica. “L’objectiu número 1 és entrar a Europa, i ens haurem de deixar la vida en cada partit per aconseguir-ho perquè la competició no deixa cap marge d’error i tenim un debut molt complicat contra el Llevant”, avisa.

“Sabem que serà molt diferent a tot el que estem acostumats, sobretot perquè no hi haurà públic, però teníem moltes ganes de tornar a competir i hem d’estar molt mentalitzats perquè ens juguem molt”, diu Adolfo, que també expressa un desig. “Volem dedicar el títol a la nostra afició, ells són molt important per a nosaltres i els trobarem a faltar”, reconeix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut