L’Unicaja, el segon rival a la fase final

L’Unicaja, el segon rival a la fase final

Els de Pesic disputen aquest divendres, a les 18:30h, la segona jornada de la fase final de l’ACB

El Barça s’enfronta aquest divendres 19, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, a l’Unicaja de Màlaga en la que serà la segona jornada de la fase final de la Lliga Endesa que es disputa a València. Els de Pesic busquen un segon triomf després d'haver debutat amb victòria en el primer partit contra el Joventut (96-92).

El rival

L’Unicaja va superar per un clar 70-83 l’Iberostar Tenerife en el seu debut. L’equip andalús va demostrar el seu talent i des del primer moment va dominar el partit. Els seus jugadors més destacats van ser Waczynski i Thompson, que van anotar 17 i 11 punts respectivament. Tot i així, la plantilla que dirigeix Luis Casimiro és molt àmplia i homes com Gerun, Simonomic, Adams, Brizuela, Suárez, Boutelle, Elegar, Díaz o Mekel poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el partit amb la baixa segura de Pau Ribas, que va tornar a València després de la seva paternitat, però que ha de complir el protocol abans d’incorporar-se a l’equip, i el Coach Pesic haurà de decidir quins 12 homes dels 15 disponibles prendran part en el partit. L’equip és conscient de la dificultat del partit i haurà d’estar concentrat els 40 minuts per endur-se el triomf de la Fonteta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut