Ansu Fati: gols de qualitat

Ansu Fati: gols de qualitat

El jove futbolista blaugrana acumula sis dianes aquesta temporada; totes transcendentals pel resultat final

Continua la llegenda del nen trenca rècords. En la nova normalitat del futbol, la dinàmica golejadora d’Ansu Fati no ha canviat. Contra el Leganés va ser decisiu. I no solament perquè va obrir la llauna, sinó també perquè va exhibir electricitat i maduresa durant els 54 minuts que va estar sobre la gespa del Camp Nou.

Gols decisius que entren en la història

De moment, en aquest curs 2019/20, el talentós 31 barcelonista registra sis dianes en 24 partits (1071 minuts) amb el primer equip. I no són unes festivitats qualssevol. Perquè són transcendents per a l’esdevenir del resultat i van acompanyades de rècords quasi hipnòtics:  

- Osasuna 2 - Barça 2. Amb el gol que situava l’empat a u a El Sadar (min. 50) es convertia en el jugador més jove de les cròniques del Barça en marcar un gol a la Lliga.

- Barça 5 - València 2. Quan es duien menys de dos minuts de partit, el de Guinea Bissau obria l’electrònic i estampava el seu nom en les memòries sent el golejador més precoç dels relats del Camp Nou, del Barça o d’un equip visitant. I l’aportació no va acabar aquí: cinc minuts després, seva era l’assistència del 2-0 i es transformava en el futbolista més jove en anotar i assistir en un mateix partit a la història de la Lliga.

mini_2019-09-14 BARCELONA-VALENCIA 16

- Inter 1 - Barça 2. El gol del nen de La Masia donava la victòria en el minut 86. Però el nom d’Ansu Fati, entrava, de nou, en el cim dels anotadors: amb 17 anys i 40 dies esdevenia el golejador més jove de les narracions de la Champions.

- Barça 2 - Llevant 1. El doblet d’un futbolista amb una projecció meteòrica donava els tres punts als de Setién. Dues dianes que de nou venien amb una marca sota el braç: futbolista més precoç en firmar un doblet en Lliga.

- Barça 2 - Leganés 0. I l’últim gol, de moment, d’Ansu Fati com a blaugrana va arribar el passat dimarts en la represa de la Lliga al Camp Nou (2-0). I altre cop amb una estadística per emmarcar. Amb cinc gols en competició regular, l’estel·lar davanter, amb 17 anys i 229 dies, es transformava en el segon jugador més jove del segle XXI a assolir cinc dianes en LaLiga. 

5è màxim golejador culer

No es posa nerviós davant els tres pals. L’aportació de l’ardit ‘adolescent’ del Barça també l’ha situat en una posició de privilegi en la taula de golejadors blaugranes. Aquest curs 2019/20, Ansu Fati és el cinquè màxim golejador de l’equip. Solament el superen Messi (26), Griezmann (14), Suárez (14) i Arturo Vidal (7). Sens dubte, estem davant d’un futbolista estratosfèric. El somriure d’un imberbe Ansu Fati en marcar segueix enlluernant la història, i el barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut