Desinfectats tots els espais del Camp Nou per on passaran els jugadors durant el Barça-Leganés

Desinfectats tots els espais del Camp Nou per on passaran els jugadors durant el Barça-Leganés

Una empresa especialitzada ha realitzat aquestes tasques, tant en espais interns com en la zona de banquetes, i ha emès un certificat de correcta desinfecció

Aquest dimarts torna la Lliga al Camp Nou i com marca el protocol de retorn a la competició de la Lliga de Futbol Professional (LFP) s’ha procedit a desinfectar totes les instal·lacions del l’Estadi per on passaran els jugadors. Aquesta tasca l’ha realitzat un equip de neteja d’una empresa especialitzada que ha recorregut tots els espais que són susceptibles de ser transitats per esportistes i àrbitres durant l’enfrontament Barça-Leganés.

Pel que fa al recorregut que fan els jugadors del primer equip, s’ha desinfectat l’entrada que connecta l’aparcament amb l’Estadi, l’avantllotja d’honor, els passadissos, escales i ascensors que porten fins al vestidor local i el propi vestidor. I pel que fa al recorregut dels jugadors de l’equip visitant, que accedeix en autocar al camp, s’ha desinfectat la porta 15, el vestíbul de tribuna, les escales, passadissos i ascensors que porten al vestidor visitant i aquest mateix espai.

També s’ha desinfectat la sala de premsa, el túnel de vestidors, el vestidor dels àrbitres, la sala d’antidòping i el dispensari mèdic i, ja al terreny de joc, les dues banquetes i algunes de les fileres de seients de la llotja d’honor, a tocar de les banquetes, que donades les mesures excepcionals també poden ser utilitzades pels jugadors suplents de cada equip.

Perquè tots aquest treballs constin, l’empresa que ha realitzat aquesta tasca ha emès un certificat de desinfecció en el que figuren els productes químics utilitzats i la maquinària emprada i, a més, l’equip de neteja ha deixat segellades aquelles estances que s’han de mantenir tancades fins a l’arribada dels futbolistes.

A aquests protocols d’higiene, específiques per als esportistes amb motiu del partit d’aquest dimarts, cal sumar també les que s’estan realitzant rutinàriament durant els últims dies amb motiu de la reobertura de les instal·lacions (Museu, Barça Store Camp Nou, Àrea Social, etc). Són feines que es fan seguint els protocols de seguretat i higiene ‘Espai net i segur’, que coordina el directiu Joan Bladé per convertir totes les dependències del Club en espais nets i segurs, tant per als esportistes i treballadors de l’Entitat, com per al conjunt dels socis i aficionats que n’hagin de fer ús.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut