Els culers de tot el món podran donar suport als jugadors en el partit contra l’Atlètic amb samarretes personalitzades

Els culers de tot el món podran donar suport als jugadors en el partit contra l’Atlètic amb samarretes personalitzades

Gràcies a l’acció ‘Aquí juguem tots’, els socis i fans estaran presents al Camp Nou amb una samarreta que portarà el seu nom i que es posarà en un seient de 1a graderia a l'estadi durant el partit

El Barça jugarà cinc partits del que queda del campionat de Lliga al Camp Nou i el proper 30 de juny s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid, sens dubte un dels partits més atractius i contra un rival directe en la lluita pel títol. El Club vol que els jugadors sentin la presència i el suport dels seus incondicionals i ha impulsat la campanya ‘Aquí juguem tots’ per crear una atmosfera més càlida al Camp Nou i que l’equip no es trobi amb les graderies buides en la seva entrada al camp. Gràcies a aquesta acció, tots aquells culers que ho desitgin podran estar presents a l’Estadi d’una manera simbòlica a través d’una samarreta personalitzada amb el seu nom que es col·locarà en un seient de la 1a graderia i que, posteriorment, rebran per correu acompanyada d’una gigafoto que permetrà trobar-se en el camp i que podran compartir a través de les xarxes socials.

Descomptes per a socis i penyistes

Tots els culers interessats a participar en aquesta acció i acompanyar el seu equip en un dels partits més transcendents de la temporada, podran adquirir la samarreta fins al 26 de juny a través de la landing i personalitzar-la amb el seu nom. La samarreta personalitzada amb el nom escollit és una edició especial que comptarà amb un patch commemoratiu al pit. El preu de la samarreta és de 65 euros (més despeses d’enviament) i els socis tindran un descompte del 20% i els penyistes, del 10%. El Club destinarà una part de la recaptació a fins solidaris, en concret, a la lluita contra la Covid-19, que canalitza a través de la Fundació Barça. 

Passat el partit, la samarreta s’enviarà al domicili o a l’adreça que designi el culer un cop hagi passat pel procés de rentat i desinfecció. Els socis i fans que hi participin també rebran un correu electrònic per descarregar-se la foto testimonial de la seva presència en el partit.

El Club destinarà els seients de la primera graderia situats en el Lateral i els gols Nord i Sud per distribuir les samarretes adquirides per a aquesta acció en concret, i que seran de la primera equipació blaugrana, la mateixa que vestiran els jugadors en el partit. Aquesta acció no permet utilitzar samarretes adquirides pels culers anteriorment a causa dels protocols de seguretat i d’higiene establerts tenint en compte la situació actual derivada de la Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut