Dates confirmades de tres jornades més

Dates confirmades de tres jornades més

La Lliga ha donat a conèixer els dies en què els culers afrontaran els partits contra el Celta, l'Atlètic i el Vila-real, a falta de saber els horaris dels dos últims

El FC Barcelona ja sap tres dates més. La Lliga ha informat dels dies dels partits corresponents a les jornades 32, 33 i 34, tot i que encara faltarà concretar els horaris de les dues últimes. Així doncs, els culers ja saben quins dies s’enfrontaran al Celta de Vigo, l’Atlètic de Madrid i el Vila-real.

El partit corresponent a la jornada 32 enfrontarà el Celta i el FC Barcelona a Balaídos el proper dissabte 27 de juny a les 17.00 hores. Cal recordar que en el partit de la primera volta, els culers van vèncer per 4-1 al Camp Nou el conjunt gallec amb hat-trick de Messi i gol de Sergio Busquets.

Pel que fa a la jornada 33, Barça i Atlètic de Madrid es veuran les cares en un autèntic partidàs al Camp Nou. El matx tindrà lloc el proper dimarts 30 de juny. En el partit de la primera volta al Wanda Metropolitano, els culers van superar els matalassers per 0-1 gràcies a un gol de Lionel Messi a les acaballes del partit.

Finalment, a la jornada 34 es veuran les cares Vila-real i Barça a l’Estadi de la Ceràmica, en un duel que tindrà lloc el diumenge 5 de juliol. Pel que fa al duel de la primera volta, els culers van superar els groguets per 2-1, amb gols d’Antoine Griezmann i Arthur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut