Cédric Sorhaindo renova una temporada més

Cédric Sorhaindo renova una temporada més

El pivot francès signarà fins al 2021 quan la situació sanitària ho permeti, i complirà d’aquesta manera la seva 11a temporada al Barça

Quan es compleixen 10 anys de l’arribada de Cédric Sorhaindo al Club, el FC Barcelona i el jugador francès han arribat a un acord per renovar una temporada més, fins al 2021, el contracte que vincula ambdues parts. Degut a l’estat d’alarma actual per la Covid-19, l’acte de signatura de la renovació tindrà lloc quan la situació sanitària ho permeti. El pivot blaugrana complirà, d’aquesta manera, la seva 11a temporada al Club, i seguirà sent un dels referents dins del vestidor d’handbol.

Format entre el Gauloise de Trinité, el Noyant Angers i el Paris HB, Sorhaindo va arribar al Barça a l’estiu del 2010 després d’uns mesos jugant al Toulouse. Des del primer dia el 10 blaugrana va ser un jugador clau en els sistemes de Xavi Pascual, i amb el pas dels anys el seu paper ha anat fent-se cada vegada més important a la defensa. A més de la seva importància dins del 40x20, Sorhaindo és un pilar bàsic de portes endins.

“És un honor continuar al Barça”

El pivot francès s’ha mostrat molt content de continuar una temporada més vestint de blaugrana: “Per a mi és un privilegi i un honor continuar al Barça; no vaig pensar mai estar-m’hi tants anys”. “Vull agrair al Club i a l’staff la confiança que han tingut en mi”, afegeix Sorhaindo. Sobre el seu paper dins del vestidor, el 10 blaugrana reconeix: “Seguiré fent-ho igual que fins ara. És el moment que alguns jugadors creixin i mostrin el seu caràcter, i durant aquest temps jo hi ajudaré”.

Més declaracions de Cédric Sorhaindo:

“Xavi Pascual sempre ens ha fet entendre que és necessari combinar joventut i veterania. És la manera com l’equip ha guanyat tants títols els últims 10 anys, el Club ho està fent des de fa uns anys i dona els seus fruits.”

“El Barça m’ha donat moltes coses. Vaig ser pare aquí i tinc la vida aquí. És la meva casa d’adopció i per a mi és una família.”

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

“Per a nosaltres era molt important que el Cédric continués un any més, no només pel que pot aportar a la pista, sinó pel que aporta també al vestidor.”

“És una de les peces fonamentals perquè la gent jove i els nous jugadors es puguin adaptar al Club. Ell porta molts anys al Barça, té els nostres valors i els sentiments culers. Era fonamental perquè el projecte continués creixent.”

“El seu rol a l’equip ha anat canviant des que va arribar. Ara podríem dir que a la pista serà important, però el més important és el seu paper al vestidor. Considerem, així com jugadors importants de l’equip, que la seva continuïtat era bona per seguir creixent.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut