Griezmann: “Necessitava córrer i tocar pilota”

Griezmann: “Necessitava córrer i tocar pilota”

El francès ha parlat distesament amb Mirotic i Abrines sobre l'actualitat de l'esport i també s'ha enfrontat a un 'quiz' blaugrana

Divertida xerrada virtual entre Antoine Griezmann, Niko Mirotic i Àlex Abrines. Aquesta tarda de dijous 4 de juny, el futbol i el bàsquet blaugrana s'han connectat per parlar de l'actualitat de l'esport, de videojocs, i també han repassat algunes de les curiositats de la història culer.

En aquesta conversa al canal de Twitch de l'escorta mallorquí s'ha vist un ambient distès, entre rialles. Especialment quan Abrines ha fet preguntes del 'Gran Quiz del Barça' a Griezmann i a Mirotic. Per exemple: quin porter ha encaixat el gol més ràpid de la carrera de Messi? Ni el 17 culer ni el 33 han encertat la resposta correcta. Sabries respondre-la? Juga aquí.

Griezmann: “Serà molt estrany jugar sense públic”

"El primer partit serà a Mallorca, però serà molt estrany jugar sense públic. Serà la primera vegada que visqui una cosa així", ha manifestat el davanter francès en ser preguntat pel retorn de la competició. Una represa que, després del confinament, Griezmann esperava: "Mai havia estat tant de temps parat. Sí que és cert que durant aquests dies he pogut gaudir dels meus fills i jugar a la Play, però necessitava córrer i tocar pilota".

No hem descobert res de nou quan el futbolista barcelonista ha dit que era fan del bàsquet. "A Madrid tenia una pista de bàsquet per desconnectar del futbol. Després d'entrenar, menjava i, al voltant de les 16 h, començava a jugar fins a les 18 h o les 19 h", ha explicat. Un cop més el jugador francès també ha demostrat ser un fidel seguidor de l'NBA: "Sempre que tinc vacances m'agrada viatjar als EUA per veure partits". 

I si a Griezmann l'atrau el bàsquet, a Mirotic, el futbol. "De petit entrenava a futbol amb el meu germà. Ho vaig fer fins als tretze anys", ha recordat l'ala-pivot montenegrí. Una altra de les declaracions del 33 del Barça de bàsquet amb la qual ha estat d'acord el 17 del primer equip de futbol ha estat sobre el fet d'afrontar un partit sense públic: "Serà diferent jugar sense gent al Palau; només sentirem les veus dels jugadors".

Sens dubte, Griezmann, Abrines i Mirotic han passat una tarda diferent, i en un ambient molt blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut